Blackflash Cockerpoo
 
Picture

Jag blir så himla ledsen när jag kollar på animal planet, programen där djurpolisen är ute och hämtar in dessa stackars djur som folk kan vara så grymma mot! Jag blir ledsen när människor är dumma mot varandra, men inget kan stoppa mina tårar när jag ser eller läser om djur som far illa. Dom har inte pett om att få vara där elelr hos den människa som inte unnar dom maten eller kan ge dom den vård dom behöver. En amris idag som hade ett öga som höll på att poppa ut, huga! men hur glad och mysig ändå, men hon måste ju ha haft ont. Det var nåt med hinnorna som lossnat och fått en vätske ansammling i ögat som gjort den blind. Dom måsta ta bort ögat! JA den fick ett bra hem till slut, men den skulle inte ha behövt haft det så över huvud taget!! Jag brukar tänka på alla våra djur, jag skulle inte drömma om att låta någon av dom lida för att jag är dum. Om jag inte har pengar till nått annat så skulle jag ändå ge djuren den vård eller mat den kräver, mitt samvete skulle inte klara annat. Jag hade i höstas sparat ihop 3000 .- som skulle gå till att resa till Varberg på träffen, men så blev katten Cissa sjuk, så då var jag glad att jag hade sparat dom pengarna för jag kunde ge henne den vård hon behövde. Nu klarade hon sej inte iaf, men jag vet att jag gjort vad jag kunde iaf. Så nu får jag börja om att spara pengar, men det gör jag ju så gärna!

Nä jag måste snart öppna mitt hem för hemlösa vanvårdade katter, jag har ju en frivillig arbetere förutom mej själv då. Min moster är lika kattokig som mej, så hon kommer att bo där med alla katter. Och innan jag lämnar ut någon katt till någon får dom gå kurs, och skriva på massor av löften. sedan kommer jag att gör aoanmälda besök för att kolla så att katten ha de bra. Ja jag vet, jag är galen, men jag älskar katter! Naturligtvis älskar jag ju mina hundar med, men det är nått speciellt med katter.

Nu ska jag ta en sväng till stan och köpa lite fjäsk mat till min matvägrande gravida Elza. Är det inga småttingar där inne är det nått som är galet! Hon är precis som hon brukar, fånig som bara den! Om inte hennes dotter har ställt till så hon får missfall nu då. I går rök dom i hop och slogs som bara den, de var så att Elza fick ett jack i örlappen :( men det var hennes eget fel, för Elza vaktade nått som inte var hennes. Så när hon motade bort Zelda blev zelda sur och tröck ner sin mor :( sånt gör mej orolig. Ska hon bli lika dum som sin bror, men hon visade oss underkastelse efteråt, för vi motade bort dom och undvek ögonkontakt för att visa att detta accepterar inte vi i vår flock!

ha det gott!Leave a Reply.