Blackflash Cockerpoo
 
Vad ska jag blogga om? Har verkligen bloggtorka idag. Eller ämnen finns och bilder som ni ser, men efter en dag i tvättstugan och massa annat plock blir man lite trött i hjärnan. Bjuder därför på lite bilder, först på mina odlingar, klicka på bilderna för att se dom större, och under vissa står även lite text!
Zelda har varit dum idag, jag tog in valplådan och la då en filt och en trasa i den, ja vad gör hon då!? JOO kissar i lådan :( Elza gjorde även sånt som unghund, varför vet jag inte. Tänkte om det hade med dominans att göra, men jag upplever inte Zelda som domenant. Nu har jag lagt en ny filt där som låg där tidigare, den har Elzat legat på, då fungerade det bättre. Så vi får väl helt enkelt vänta med att äbädda riktigt till det är dags.

Denna gång funderar jag på om vi kan ha valparna nere från början, Elza är ju van att vara med oss hela tiden, så det kanske är skönare för henne att ha lådan här nere vid min äsng. Men då är det ju detta med Zelda, undra om hon håller sej undan eller om vi måste stänga ut henne på nått vis. Får för mej att hon kommer att hålla avstånd den första tiden. Det gjorde Ozzy iaf, han var livrädd för valparna. De löser sej nog, tror att jag känner säkert om det är rätt eller fel när vi närmar oss valpdagen, funkar det inte får vi lösa de då. När vi hade valparna på övervåningen från början, var Elza mer orolig för hon måsta hålla koll på både oss och valparna, det slipper hon ju om hon är nere hela tiden! 22 dagar kvar nu!! Sååå spännande, magen känns full av valpar. Skulle förvåna mej om det bara kom två, när hon är så stor redan. Minns inte att hon var så här rund förra gången.

Oj nää nu får jag sluta skriva, jag hade ju inget att skriva om ;) Hehe,

Kolla bilderna nu och ha det gott, glöm inte att göra avtryck, så jag märker att ni varit in och läst! Kanske jag kommer igång bättre då, när jag vet att ni läser!Leave a Reply.