Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Blogginlägget jag skrev försvann så nu får jag börja om! Ååå så trött jag blir, minns ju inte vad jag skivit!

Allt går bra med Elza, magen växer och valparna sparkar på livligt, så mysigt att ligga och känna på dom. Precis så somj det var när man själv var gravid.

Fostren kan röra sig ganska fritt i fosterhinnorna, livmodern är rätt stor. Fostren växer en hel del under denna vecka och är nog en 8 - 10 cm långa.


Denna snygga kille var hit igår och blev badad och klippt. Han är hela 15 år, men de kan man inte tro! Han blev jätteglad när han kom hem till matte igen efter att blivit frissad!

Nu ska jag hoppa i säng!!
Natti natti med er alla bloggläsare

Karin
3/15/2012 12:44:22 am

Jag fattar inte hur du kan ta så fina kort på dina tjejer! Dexter sitter aldrig stilla när jag försöker ta kort när han sitter så fint! ;) Vad spännande det är att följa Elza, nu är det ju snart dax! Undrar hur Zelda kommer att reagera på de små liven! :)

Reply
Carola
3/15/2012 12:57:03 am

Haha, Karin, bilden berättar inte hur många bilder jag tog innan den blev bra, och hur mycket jag får säga, stanna sittkvar och allt :P Men vist det är en konst att fota hundar! Men träning ger färdighet. :D

Bilderna vi fått på Dexter är väl med fina!!

SNART KOMMER DE VALPAR!! :D

Reply
Linnea
3/15/2012 04:28:51 am

Inatt drömde jag att Elza fick valpar! De var brun-vit-blåfärgade! Ytterst märkligt.

Reply
Carola
3/15/2012 04:53:23 am

Nja, blå vet jag väl inte. Men vit och brun är ju fint :D Tokiga du Linnea!!

Har du förvarna att du ska vara med på valpningen!? Vet inte exakt vilken dag, men tisdag eller onsdag skulle jag tro. Men jag hör av mej när jag märker att det är på gång :D

ReplyLeave a Reply.