Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Vi räknar ner, dag för dag och väntar med spänning. Elza har varit hemma med lillmatte i dag medan vi var in till staden och vaccinerade Zelda och uträttade lite ärenden. Strax innan vi kom hem hade Moa hittat Elza på köksbordet, TOKAN!! Och innan Moa hade hunnit fram hoppade hela den stora gravida saken ner på golvet, ojoj, lillmatte blev ju rädd och trodde att nu är det bara nå tok i magen. När jag kom hem och hon berättade det blev jag först lite orolig och när Elza satte igång att flåsa trode jag att hon hoppat till sej en förtidig förlossning. Ja vist dag 59 är ju ingen katastrof, men ändå. husse gick ut med henne och sedan var det som bortblåst, så kanske var hon bara nödig och lite ansträngd av att bli glad när vi kom hemigen :D Hon är ju van att vara med över allt!


Picture
Zeldas besök hos veterinären gick så bra, hon är ju en glad tjej så hon charmade ju alla där. Hon mårkte inte ens att hon fick en spruta, hon bara viftade på svansen och åt godis ur min hand. Så nu behöver hon ingen spruta för än 2015, låter konstigt långt, men tiden går ju så fort! Mattes stora tjej, hon är så rolig på alla sätt och vis. I går när husse skulle kolla på F1 på tv, lekte hon med en pipleksak, husse sa - Nej, inte nu. Och då öppnade hon bara munnen och leksaken ramlade ur munnen och så lät hon den vara. Samma sak gjorde hon idag när jag skulle kolla på tv, precis som om hon vet att den låter för mycket. Annars har hon dödat den rejält här i kväll, den har ruskats och duttats hårt både hit och dit. Just nu ligger hon på golvet nedanför husse och väntar på att matte ska gå och lägga sej, då hoppar hon genast upp i sängen, lägger sej vid mina fötter eller vid kudden och pyser. Ja hon älskar att sova med mej. När hon var liten sov jag på soffan, och då stod hon nedanför och pep så jag lyfte upp henne många gånger i sömn, men vad gör väl det!! En mjuk och goo cockerpoo i sängen är aldrig fel!

Undra nu bara vad som händer när hon får småstskon!? Tanken är ju att Elza ska få valpa nere med oss den här gången (då jag sover nere fortfarande) och Zelda är ju så van att vara med matte, jaja, de går säkert bra. Märker vi att det inte fungerar får vi väl ta ställning då, men jag tror att dom fixar det naturligt, dom har väl det i generna!

Picture
Ett litet tips jag vill dela med mej av! Jag ger Elza vitaminer med maten och förut krossade jag dom i en mortel, eller i två skedar, men med mina fåniga fingrar blev det jobbigt ;) Så då köpte jag denna på apoteket, och den är toppen. Man bara vrider på den så krossas tabletterna i den hur lätt som helst. Kan ju vara bra även till andra piller.

Nu Zelda har matte bloggat klart för i kväll! Kom so lägger vi oss och sover medan vi får, snart har vi småttingar i huset som håller oss vakna!!

Ha det gott mina "smygläsare" och ni som talar om att ni har läst :P Hehe!!

Hörs snart igen!

3/19/2012 06:12:19 pm

Oh vad rund hon ser ut att vara nu , väntar och tittar in på bloggen varje dag nu för att se.....
Idag ska jag åka på ultraljud med min Lova och se om det blir några cockerpooer...är så nervös!
Tina

Reply
Carola
3/19/2012 07:24:12 pm

Ja Tina, hon är rejält rund. Lycka till med Lova idag!

Reply
Linnea
3/20/2012 02:40:32 am

Ja varken ett ord eller ens en blick gav hon vid sprutan! Så duktig!

Reply
Carola
3/20/2012 07:20:54 am

Ja du Linnea hon var såå duktig!! :D

ReplyLeave a Reply.