Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Elza ligger ofta och vilar mednosen platt mellan frambenen, nått jag läst om att tikar som laddar för valpning gör. Fast det gör båda mina hundar lite då och då. Jag är så nyfiken på vad som döljer sej i den bråkiga magen, dom hoppar runt som bara den. I natt bökade hon rejält och jag fick ligga med armen ned från sängen och klappa henne eller bara ha handen på henne hela tiden, då var hon lugn. Ja fast hon är inte orolig, men hon bökar så jag låter bli att ta på henne, jag gör det så gärna om det är de hon vill. Man kan få bli lite bortskämd när man har det så jobbigt! Det är ju inte hennes fel. Just nu  ligger hon under sängen och vilar efteren promenad, promenaderna går inte fort nu. Mattes lilla goo hund, tänk hur mycket man kan älska en hund.  

Picture
Måste ju bjuda på lite bilder på gulligaste Zelda med! Bilderna har lillmatte Moa tagit, även den på Elza!

Nu ska jag gå och lägga mej och försöka sova ännu en natt innan jag antar att jag får vara vaken!

God natt alla mina vänner!

3/20/2012 09:27:14 am

Oj precis så låg Majja ofta.......stånkandet o pustandet känner jag igen :-)
Ja sista dagarna är man på helspänn, ständigt redo, ska bli spännande att se vad det blir, hoppas ni får lite sömn nu så ni inte är alltför trötta när det sätter fart.
Tassar Wilma o co

Reply
Carola
3/20/2012 09:30:38 am

Jaa, hon ligger så nästan hela tiden. Trött tjej nu, men så är hon ju stor och tung med! Sömn vill jag verkligen ha, vet hur trött jag blir annars när det är dags, konstigt nog så kommer ofta valparna på natten!

Reply
Elin
3/20/2012 04:38:25 pm

Åh vad spännande. Jag har precis börjat följa din blogg och tycker att det är extra spännande eftersom jag i fredags fick hem min första cockerpoovalp. Jag och Selma följer allt med spänning och önskar er STORT lycka till.

Reply
Carola
3/20/2012 06:35:21 pm

Åå va roligt med din valp!!! Att vänta på valarna ska födas är en spännande väntan, de sista dagarna är hur långa som helst!

Tack för att du läser min blogg

Carola

Reply
3/20/2012 09:23:19 pm

Jag får fortsätta och njuta av din hund och dina valpar , för här blir det inget. Min Lova var tom.
Lycka till !
Tina

Reply
Carola
3/21/2012 12:50:57 am

Nää så trist!! Du får så gärna njuta av mina valpar när dom väl tittar ut!!

Kram // Carola

ReplyLeave a Reply.