Blackflash Cockerpoo
 
Tuttisarna har börjat fåp mjölkpåsar nu, som vanligt dom längst bak. Att naturen gör som den ska! Vi är på dag 25 nu så vi har ungefär 38 dagar kvar. Ska bli väldigt spännande. Man känner en liten rundning på magen med, och bröstkorgen som är lite bredare. Kan ge tips till et som ska ta valpar nu, mät vid parning magen på de sista revbenen, och sedan precis vid bakbenen, dessa mått kan ni mäta lite då och då för att se om det blir någon ändring.
Elza har ökat i storlek hela hon sedan första kulle, bara de är lite intressant att följa. Nu menar jag inte att hon blivit tjokare, men hon har liksom format om kroppen, så som vi kvinnor ofta gör :P Hepp!!
Så, vad kan vi vänta oss fför färger på valparna då. Ja svart med vitt, helsvart, buff, vit svart, brun, black and tan, Elza har ju mycket fina färger bakåt, så med denna blandningen ska de bli kul att se vad vi får. Skulle ju vara roligt med en till tre färgad, typ som Zelda, eller Eddie. Lille Engla var ju också fin, hon var vit och röd. Men den färgen kom nog från Ozzy.

Lägger in lite bilder på dom andra kullarna! Kolla och njut!! :P

2/14/2012 06:32:34 am

Åh vad spännande.... så klart det är smått därinne, kul att det redan börjar synas, På Majja såg man knappt nåt föräns sista veckorna och då var det 6 stycken :-)
Jag gissar på 1 svart och 3 BT valpar :-)

Reply
Carola
2/14/2012 08:28:33 am

Ja det är superspännande! Vågar nästan inte börja planera valplådan, men de är dags snart! Jag tror att de blir minst en brun!

Reply
2/15/2012 05:34:03 am

Oh vad spännande att se att dom börjar runda på sig,och vad det ska bli för färger och hur många??
jag har varit och skulle para min cocker idag ,,men Lova ville inte.
dag 14 är det och nu börjar jag bli orolig att jag missat.
men varit hos vet och tagit prov 2 ggr så hoppet finns nu till fredag.
Har du haft någon av dina parningar som tiken varit sen och det blivit till slut på sista dagarna ?
Tina

Reply
Carola
2/15/2012 08:01:07 am

Hej Tina! Ja det är inte lätt att veta vilken dag man ska pricka in. Dom två första parningarna hade jag egen hane här hemma, så jag hade tyvärr dålig koll på dagarna då, men denna gång testade vi först på dag 9 + - någon dag. Förmodligen mer dag 11, kanske. Svårt att säga. Vi provade då, men de gick inte. så vi väntade lite, hoppade över en dag, testade igen och då fungerade det. Så vi parade lördag och söndag. Och det verkar ha tagit. Så dag 10-11 parade vi, kanske vi var + någon dag. Så testa igen du, man vet aldrig!! Lycka till! Tips, har ni tillgång till att låta hundarna vara lösa ute, så kan det hjälpa till!

ReplyLeave a Reply.