Blackflash Cockerpoo
 
Elza har varit på spa, tvätstugans tvättho fick agera jacutchi, matte skummade till pälsen och Elza stod där och njöt i tjärschampo :D Sedan bar jag in henne i en handduk och så bjöd husse på en kamning och föning. ja matte fick ta över efter en stund. Hon satt där tålmodigt som vanligt och blev även lite klippt i ansiktet! Pälsen har ju en förmåga att växa fort! Elza får mer och mer pudel päls, den är mjuk och småkrusig liksom. JA som en pudel. Försökte mej även på att ta lite bilder men av 10 bilder så tittade hon på två, och den som såg bäst ut av dom var denna! :D hon ser näst in till påverkad ut!!
Men fin blev hon, nu är det bara Zelda kvar, men hon får nog vänta till nästa vecka. Hinner inte, har ju lite annat att stå i med.

Nu ska jag gå till tvättstugan och hänga lite tvätt, tänk vad jag inte vill tvätta! De går väl an att tvätta, men sedan ska allt in i skåp och lådor, och det verkar vara nått denna familj inte gillar. Ofta blir allt liggande i korgen till men ska använda nått :( Vill inte ha de så men det blir så ändå. fast jag tror inte att jag är ensam om att ha det så.

Elza äter just nu med fjäskmat, Roial Canin Starter blötfoder. Det går ner, jag blandar det med torrfodret, så då duger de ett tag, vi får väl se när hon vill ha nått annat, men det är typiskt Elza när hon är dräktig. Har varit lika alla ggr nu. Ojoj vad Zelda diskar sin matskål, hon får smaka lite valpfoder och det är ju sååå gott, så hon diskar runt i skålen så det skramlar och far!

Ha det så gott nu så ses vi väl i morgon!!
Leave a Reply.