Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Så ja då är det dags igen! Var på en butik idag där dom hade Nelson Garden´s frökatalog. Ja den kan man ju inte bara gå förbi. 10 .- kostade den och man fick en fröpåse med, det brukar man få varje år. I år var det en påse med Rosensallad. Det är ju inte bara fröpåsar i den, utan många fina bilder och repotage. Något jag blev glad av att läsa var att Nelson skänker alla sina returfröer till 300 kvinnor i Gambia. Dom odlar och säljer på marknader och till resturanger. Vilket gör att dom kan försörja sina familjer och låta sina barn gå i skolan. Och efter att dom börjat odla har deras hälsa blivit bättre då dom äter mer grönskaer. En del av överskottet går även till att gräva brunnar och gödsel. Sånt här gillar jag, hjälp till självhjälp! Nu behöver jag inte vara orolig för att fröerna eldas upp i onödan, vilket dom tydligen gör annars.

Annars idag har vi städat ut de som var kvar hos mamma. Så nu är det bara begravningen kvar. Den blir den 17 februari, ska bli så skönt när det är klart. Undra vad det beror på, men jag börjar mer och mer känna mej lätt i kroppen, mår bättre helt enkelt. Känns väldigt märkligt. Funderar på om det är så att jag burit med mej mamma tidigare och hon gått vidare nu, eller om det är så att hon är här och hjälper mej. Jag får nog svar. Helt klart är det ju en lättnad att hon inte lider mer, att hon har det bra där hon är nu! undra om hon kommit fram!?

Elza matvägrar idag, så det kan vi väl se som ett bra tecken, det är en vecka idag sedan vi hälsade på Woody, fortsätter att hålla alla tassar och tummar. Kollar i mina anteckningar från tidigare kullar, hon har trilskat med maten vid dom andra gångerna. Såå ja, vi väntar och ser!

This is your new blog post. Click here and start typing, or drag in elements from the top bar.
1/30/2012 06:49:28 am

Förstår att det är skönt att städa ur efter mamma, när man väl lagt begravning bakom sig så är det en otrolig lättnad.
"BRA" att Elza matvägrar, tyder på något kul därinne ;-)

Reply
Carola
1/30/2012 07:30:40 am

Ja, vi håller alla tummar nu för att det går vägen! Skulle nog bli besviken om det inte blir nått! Hon börjar bli lite så där "frånvarande" Mer än vanligt ;) men hon liksom bara sitter och stirrar ut i tomma intet, så har hon även gjort vid tidigare kullar. Såå ja det är såå spännande!

ReplyLeave a Reply.