Blackflash Cockerpoo
 
På allmän begäran ;) är bloggen återuppstånden! ska försöka skriva lite iaf. Men jag lovar inget! Hehe. Och nii, ni får finnar er i att det kommer att bli annat än om hundar å ... KANSKE!!

Ja vad är de som har hänt nu då sedan sist! Ja *tänker* valparna har blivit stora, snart 10 månader. Zelda som bor kvar här är mattes hund helt och hållet! Jag flyttade ju ner till vardagsrummet när dom var små och där är vi kvar, har till och med flyttat ner min säng. (stackars min make) Men blev så van att sova själv så jag kan inte sova när någon annan låter! Och ska vi ta fler kullar så är de ju de samma om jag stannar kvar här nere :D
Hundkillen Dexter bor numera i Västerås, och har blivit stor och ståtlig!
I Morgon ska jag försöka lägga ut lite bilder på lillkråkan Hunney, men jag upptäckte till min fasa att jag ahr såå trista bilder på henne, de måste vi råda bot på, eller hur matte Victoria!!?
Picture
Bjuder på en liten Zelda med!

PictureOch mamma Elza, här har jag lekt lite i ett bildprogram!!

Nessie
1/5/2012 11:40:32 am

Hejsan på er i Norrland :)
Jag undrar lite ifall ni fått mycket snö, för här i Stockholm har vi inget alls.
Dexter är väldigt fin, han ser krullig ut, mer än Zelda i alla fall.
Voff från oss :D

Reply
1/5/2012 12:42:52 pm

Hej, kul att du tittade in!!

ja Dexter är lockigare än Zelda. Och snygg ;)

Vi har inte mycket snö, bara så det täcker backen, inte mer!

ha de så bra, och välkommen åter :D

Reply
1/5/2012 05:21:36 pm

Vad kul att Dexter bor i Västerås, jag har två av mina valpar som bor där...kanske nästa stad som kommer bli översvämmade av härliga cockerpooer ;-)
Bra att du börjat blogga igen.
Ha en fin dag

Reply
Carola Nyström
1/5/2012 05:47:19 pm

Ja vad roligt om det blev fler träffställen.
Ha en bra dag!

Välkommen åter!

Reply
Karin
1/5/2012 06:45:50 pm

Ja visst är han fin, min Dexter! Dessutom är han den mysigaste och goaste, med ett härligt temprament, vilket är minst lika viktigt! Jag har träffat två mixcockerpoo-syskon på Hundex valpkurs här i Västerås, och så ska det finnas en i Kennelklubben som vi inte träffat. Det är alla jag vet hittills...Kul att du börjar blogga igen! Alltid kul att höra vad ni har för er däruppe!

Reply
Carola Nyström
1/5/2012 10:32:17 pm

Ååå Karin, de är så roligt att höra att han är en gokille! Vi vet ju båda hur orolig jag var för att han skulle bli som sin bråkiga bror! Gammelhusse hälsar med en puss till Dexter!!

Nu väntar vi bara att du ska fixa en blogg ;)

Kram

Reply
Karin
1/6/2012 12:13:47 am

Ja ärligt talat tror jag inte det är en enda sak jag skulle vilja ändra på hos min kojk, han är perfekt!!! Men,,,,jag har ju precis fixat Facebook efter år av tjat från Maria, dottern!!! En sak i taget!!! Du får nöja dig med fb och mail så länge! Jag älskar ju att prata om min gosing! (Dexter alltså!) Hihi

Carola Nyström
1/6/2012 02:11:01 am

Ja jag nöjer mej så gärna med de, så länge jag vet att han har de bra (vilket jag vet) och att han är precis den hunden ni ville ha!

Men du kan ju gästblogga ett inlägg i min blogg och berätta om kojken! Massor av kärlek till er!

Reply
Victoria
1/6/2012 04:50:39 pm

Oh, herregud - bilder på den som aldrig är stilla? Jag ska göra mitt allra bästa... Hunney har avancerat från smeknamnet Huliganen och har nu blivit Vilddjuret... Ni förstår säkert på vilken nivå vi befinner oss då. Hon älskar fortfarande allt och alla - helst barn, eftersom de är i rätt pusshöjd - däremot är hon inte helt övertygad om att jag är bäst i världen och smiter gärna iväg så fort hon får chansen. UNDERBAR är hon!
Kul att du är tillbaka!
Victoria

Reply
Carola Nyström
1/6/2012 06:02:44 pm

Hej på dej med Victoria! Jasså hon är ingen huligan längre, Hehe låter som att hon behöver komma till gammelmatte på uppfostringsanstallt :P Men skönt iaf att hon är UNDERBAR!! :D Kram på er!
Carola

ReplyLeave a Reply.