Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Vi har länge önskat oss en kökssoffa, och nu när min mamma gick vidare fick vi ta hem hennes soffa. Alla i familjen uppskattar den, framför allt hundarna. Min dröm var att dom skulle kunna sitta där och titta ut, och bilden talar sitt eget språk. Katten Tyson har alltid haft sin plats där i hörnet i fönstret. Ja alla våra katter har legat där. Nu är han ju ensam katt kvar, och stortrivs även han där BAKOM soffryggen, nu kan han ju inte halka ner :P vilket har hänt alla katter någon gång i livet. Zelda som alltid sovit med mej har jag även hittat spå soffan i köket i bland på nätterna. Så att den inte skulle falla i smaken råder det inget tvivel om.

Dottern Moa som var mycket hos mormos som liten minns soffan och har nog tillbringat många timmar på den. Både lekt sovit, ja även ätit! Så  varje dag när hon kommer hem från skolan tillbringar hon en stund på soffan, vi brukar skämta om att hon får flytta åt sej lite så mormor får plats :D Så tack mormor/mamma för soffan!!
Picture
Zelda hunden är ju för övrigt en hund man ofta skrattar åt, utan att hon egentligen gör nått speciellt. Som denna sovställning. Hon ligger ofta på rygg, gärna rakt över en eller som här i knät. De platsen tävlas det lite om, då spelar de ingen roll vem som sitter där. Alla vår hundar har legat på armstödet när man suttit i fotöljen.

Nu ska vi ta en sväng in till Hudik, kanske jag skriver mer i kväll!

Ha det gott!

Alice
1/25/2012 07:34:00 pm

Titta ut genom fönster är det bästa som finns! Själv brukar jag balansera på ryggstödet till en fåtölj :)

Reply
Carola
1/25/2012 11:18:10 pm

Hehe, ja du Alice, märks vem du är släkt med :D

Reply
Dexter
1/26/2012 05:28:35 pm

Jag sitter på en barstol i köket och kollar allt och alla utanför! Men helst sitter jag i mattes knä när HON sitter på barstolen! Då kan jag få lite kel samtidigt. Hihi

Reply
Carola
1/26/2012 07:45:09 pm

Ja men naturligtvis, du är ju ett Ozzy barn, dom gillar att bli kelade med! Tro mej jag vet. Det är spännande att titta på allt som rör sej utanför fönstret! Här finns många fåglar som studeras noga. och en och annan katt!

ReplyLeave a Reply.