Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Idag har jag börjat att plantera fröer och sticklingar. Det är ett kärt jobb att känna den fuktiga jorden på fingrarna. Jag har satt tomat och gurka. Chili, palettblad och dhalia. Den blomman där i mitten är en änglatrumpet, tänk att den lilla plantan kan bli så stor, kan gissa på att den bli mellan 1 - 1,5 m, dom är ju så vackra!

Jag har även planterat ett gäng pelargonia sticklingar. Hoppas att dom växer sej stora och fina, så jag kan fylla hela min nya altan med fina pellisar.

Picture
Mitt på dan packade vi fika och åkte ut på lotten, solen sken och det var ljuvligt väder. Syn bara att det blåste, men det var lä bakom växthuset! Kaffe och macka är aldrig fel ute i solen den här årstiden. Hundaran busade på som vanligt, dom älskar ju detta att få sprina och skulla i snön. Bra träning är det med, när det inte är allt för djup snö!

När vi kom hem var Elza väldigt trött, det märks att hon börjar bli lite tyngre. Men med bra kondition bli förlossningen lätt som en plätt, för man verkligen hoppas!! Inte utan att man börjat tänka lite på att det verkligen gått bra de två första kullarna, så man hoppas ju att det inte blir nått tok nu!

Mina underbara tjejer, mor och dotter, dom verkligen njuter av att springa run på lotten! Man behäver bara säga Lotten så blir dom tokiga! Vi längtar nu efter våren så vi kan vara mer där ute, snart kan vi även sova över. I fjol till påsk sov vi första natten där ute, med valpar och allt. Det gick bra, även om det var väldigt kallt. Vi bäddade in valparna i filtar och dom sov gott hela natten! Att vara ute på lotten med valparna har varit superskönt. Dom har sprungit runt och busat, testar på de mästa man behöver lära sej innan man flyttar från mamma, ja även saker man inte behöver kunna! Så som att äta på blommor och gräva i rabatterna. Så ni som kommer att köpa en valp av oss, ni kommer att få hem en valp som verkligen har testat på de mesta! Vi är noga med att låta våra valpar testa på lite olika saker innan dom ska lämna oss, åka bil, träffa olika människor och vidga vyerna! Joo, vi kännde en liten valp i magen på Elza i dag, blåsan var ca 3,25 cm, så det stämmer bra med beräkningarna! Hoppas att det är fler än en :P
Picture
Måste bara visa min älskade katt-kille TYSON!! Så här satt han en morgon när jag vaknade, som en prydnadskatt uppflugen som en tupp! Mattes goo killen!!

Nu ska jag snart sova, en ny dag i morgon! Hoppas att ni har det bra alla mina
bloggläsare!Dexter
2/24/2012 11:07:05 pm

Ja, att era valpar får vara med om bilåkning och allt möjligt är kanon! Dexter har ju alltid varit lätt att ta med i bil och annat, sånt är så bra att få med i "modersmjölken"!

Reply
Dexter
2/24/2012 11:09:01 pm

Förresten, du vet säkert att änglatrumpeter är giftiga! Jag var rädd första sommaren att Dexter skulle äta på mina, men han har inte brytt sig om blommor som tur är...

Reply
Carola
2/25/2012 02:13:30 am

Tack Karin! Jo jag vet att dom är giftiga! Jag har fler växter i min trädgård som är det, men har inte haft några problem med att hundarna har ätit på några växter. Men det är bra att du säger det så fler får veta ifall om att!!

Kram

ReplyLeave a Reply.