Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Så här de sista dagarna innan de "nya" valparna ser jag tillbaka lite på de två tidigare kullarna. Känns så stort att få vara delaktig i detta, att få se valparna födas från första parkett. Eddie och Alice föddes i första kullen, och dom fick även en liten syster som fick somna dan efter då hon var så liten. Lilla Engla fick även sällskap av Eddie för ett år sedan snart. Men det är en annan historia, som jag inte kommer att berätte om igen.

Att vara ute på lotten och busa var nått dom gillade, minns dan när Alice skulle flytta. Huga, jag grät hela em, men det gick ju så bra. Hon fick ett så bra hem med Linnea och de andra. Kolla gärna Linneas hemsida. Vi hade ju lille busen Eddie kvar hos oss, så vi hade fullt upp iaf.
Picture
Alice och Eddie i bustagen på lotten!!
Picture
Den 16 mars 2011 föddes kull två, där kom Zelda först, hon föddes med baktassarna först, så hon liksom proppade för. Men jag hjälpte till lite och efter det kom Dexter och Hunney rätt fort. Det var inte meningen att vi skulle ha någon valp kvar ur den kullen, men vem kunde motstå lilla "kossan" rosa som hon kallades av en jag känner ;). Eftersom vi låtit Eddi somna fanns det ju en plats över, så den fick Zelda. Och idag är jag så glad att hon blev kvar, hon är världens underbaraste lilla tös!! mjuk och go på alla vis, men ett energi knippe utan dess like :D . Dexter och Hunney flyttade hem till sina familjer och hjärtat smärtade åter igen, att man bara kan utsätta sej för detta. Att lämna de små, som man vårdat så länge. Fast på nått vis är det skönt med. En delad kännsla, men när man vet att dom kommer till hem där dom kommer att få de bra, så känns det bra ändå. Och bra har det gått, dom har vuxit alla tre och är pigga och busiga, precis som en Cockerpoo ska vara!

Så igår fyllde Zelda och hennes sysskon ett år, och jag har funderat lite, vi har haft valp i två år nu, först Eddie ett år, och sedan Zelda i ett år. Nu känns det skönt att vi inte behöver ha valp i ett år till, då vi är säkra på att vi inte ska ha någon kvar, eller att vi FÅR någon kvar, då efterfrågan är stor. Jag förstår precis hur folk känner som träffar en cockerpoo, man vill bara ha en! Jag är lycklig ägare av två! Så jag delar järna med mej!!

Nu ska jag gosa lite med Elza, och känna på valparan som sparkar ivrigt i magen!
Åsa
3/17/2012 04:05:59 am

Mys mys! Passa på och njut av lugnet snart börjar en ny tid:)

Reply
Carola
3/18/2012 12:02:31 am

Ja du Åsa, snart börjar livet se lite annorlunda ut. Man vet inte hur mycket sömn det bli framöver. Men det är ett kärt jobb, längtar efter att få "träffa" de små!

Reply
Karin
3/17/2012 07:26:46 pm

Ja den här gången blir det nog full fart i huset!!!! Det blir säkert fler än 2-3 valpar den här gången! SÅ spännande!

Reply
Carola
3/18/2012 12:06:10 am

Ja Karin, det är såå spännande. Att det blir fler verkar stämma, men det har jag trot varje gång, så jag vågar inte sia om något antal. Bara dom är friska och krya är jag nöjd. Men full fart blir det, de råfer inga tvivel omdet :p Hihi

Reply
3/18/2012 10:08:28 pm

Nu börjar det närma sig med stormsteg.....du kan väl lägga ut en sista magbild så ska jag gissa :-)))))))
Vi ska hålla alla tassar o tummar för att det blir massor med små busar, inte konstigt att efterfrågan på en cockerpoo är enorm ;-)
Kramis

Reply
Carola
3/19/2012 03:14:41 am

Ja du Wilma, vi håller alla tummar för att det blir en hel hög. Nya bilder ligger på forumet, och kommer fler här i kväll :D

ReplyLeave a Reply.