Blackflash Cockerpoo
 
Ja tiden är väl de enda som har tid att gå, elelr hur de nu skulle vara. Ja det har hänt en hel del sedan jag hade tid att skriva sist, valparna har blivit stora och flyttat hemmifrån, så n u är det tomt här :( ♥ Mina pupplisar, alltid svårt att skiljas från dom. Men de ör som de ska vara. Skulle ju inte funka att ha alla kvar. Räcker gott med två hundar!!!

Vad har vi pysslat med nu då, nu när vi inte behöver torka massa kiss och bajs. Ja vi är ju på LOTTEN! Idag har jag städat och sommar pimpat husvagnen, så nu kan man vara där utan att få råttbajs på byxorna. Ja dom hade ju bygt ett bo i mina dynor :( Trodde ju i min enfald att dom skulle ge F-n i min husvagn, emn se de gjorde dom inte. Men nu har jag sanerat attl, släpat ut allt och skurat, så nu har jag skurgumshänder :D

Så här fint blidde de!
Picture
Zelda provsitter och kollar om husse gör rätt och riktigt!!
Nää jag ska inte skämma bort er med ett jätte inlägg de första jag gör, är trött efter en heldag ute i luften! Men kanske jag kan trycka in en liten bild så ni kan njuta av mitt paradis!
Picture
Utsikt från min altan!
5/22/2012 06:45:57 am

Nu har du fått sommarfint och kan njuta lite, tänk vad mycket du kommer få gjort nu när du inte har några små busvalpar att sköta om :-)
Ha en fin kväll :-)

Tassar Wilma

ReplyLeave a Reply.