Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Elza nyklippt och söt!
Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra med Elzas päls, vist hon har varit jätte fin i sin långa lurviga päls, men det är ju inte så roligt när man är mycket ute i skogen och i snö. Jag har haft mitt trimmbor på övervåningen sedan före jul, för att ge plats åt julgranen. Idag plockades det ner jag jag skulle bara göra en putsning på tassar och öron :P Men nu är hon korthårig HeHe. Jag tror att hon själv tycker att det är skönt, men nu måste hon ju tvätta till all päls och lägga till alla lockar som matte har strulat till. Se själv så söt hon blev, nu ser man ju hennes ögon med.
För att få henne att vicka så fin på huvudet sa jag det magiska ordet!! "SKA VI ÅKA PÅ LOTTEN" Då reagerar Elza så, Zelda har lärt sej det hon med.

Medan jag klippte Elza fick Zelda sitta i köket, de var väl inte de hon gillade allra bäst, men hon ska ju bara äta upp allt hår!
Picture
Så här såg Zelda ut när jag kom till grinden mellan köket
och rummet, hun
liksom sa!!
"Jag vill va med dej ja matte".

Picture
Zelda blev bara klippt i ansiktet, på öronen och tassar. Så här fin blev hon! Jag kan ju säga att det är skillnad att klippa och fixa med Zelda än hur det var att klippa hennes bror. Ojoj, de var rena skräckupplevelsen. Men så är ju Zelda tjej och mattes älskling. Ja Eddie var mattes alldeles egna gosigaste Kojk när man lät honom göra som han ville. Nu busar Eddie med sin pappa på dom stora hundängarna!

Tjingelipling vi ses i morgon!

Linnea & Alice
1/10/2012 04:26:54 am

Men gud så gullig man kan vara! Jag och Alice hade nyss lite dragkamp med ett snöre, är det nått hon är riktigt duktig på så är det iallafall "loss" :) Sätter sig blick stilla och väntar på att jag ska kasta, och riktigt roligt är det att kasta in snöret under sängen! Då får hon krypa ;) Nu blev hon trött och ligger som en groda på mattan... Knäpp tjej.

Reply
Carola Nyström
1/10/2012 07:03:20 am

Hihi, ja vist är hon söt! Klart att Alice är duktig, hon är ju likt sin mamma. Sånt har Elza alltid gillat! Pussa goo grodan Alice från gammelmatte! :D

Kram

Reply
1/10/2012 05:14:42 am

Men oj, ska vi komma och rädda dig Elza.....ring hundens rätt i sammhället man kan inte gå med på att 2-beningarna bara klipper av oss pälsen.....när våran hiskliga matte är dum så får hon åtminstone mata oss med pepparkakor.

Medlidsamma hälsningar från Wilma, Majja och Lotta i Stockholm

Reply
Elza
1/10/2012 07:06:10 am

Tack för att nu vill rädda mej! Men jag tycker ändå att jag blev fin, kollade mej i spegeln i natt när jag kom upp. Matte har ju en spegel där som jag ser mej själv så bra i! Men snälla håll koll, men vet inte när hon får infall att göra nått tok igen :D

Voff från Elza, Zelda hälsar att hon kommit över de hemska att vara ensam i köket!

ReplyLeave a Reply.