Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Idag var det dags för lilla Ebba att få sina valpar. Allt såg ut att gå precis som de skulle. I kväll fick jag redan på att det blev lite jobbigt. Men det löste sej och nu är Ebba lycklig mamma till tre små tjejer! Ååå massor av cockerpooer blir det! Snart är det även dags för Elsa med S att få sina valpar. Hoppas att det går bra för henne!!

Våra små gryn växer och blir större för varje gång man kollar i valplådan känns de som. :D I dag hoppade vi över vägningen, emn vi vet ju att dom väger som dom borde. Vi väger i morgon så får vi se då. Elza sköter sej rätt så bra :D elelr enligt henne superduper bra. Hon ligger och sover en bit från valplådan och hoppar i för att ge dom mat och kolla utgifterna ;) Hehee

Zelda närmar sej valplådan allt mer, idag har hon stått med framtassarna i lådan flera gånger, Elza kommer och motar iväg henne, och Zelda lommar iväg. Snart kommer säkert Elza acceptera att hon lägger sej med dom. I går kväll när jag la mej tyckte jag att det drog frön fönstret där dom ligger, det är ju kallare ute med, just nu 4 minus :(. Så matte fixade ett tak på valplådan, och banne mej, jag tror att dom har sovit bättre efter att dom fick taket, och de kopnstiga är att dom ligger ofta under där taket är, även fast dom inte ser. Förmodligen känner dom att det är skydd ovanför.

Annars har jag varit väldigt trött och snorig idag, har försökt att vila men det är svårt när man vill göra så mycket. Jag gilalr ju att ta bilder, så jag har försökt att fixa i hop en valp studio, men det blev inte bra. Lådan var för liten. Åtekommer med bilder när det är klart :D Jag har även pratat med Miltons matte i dag, jätte trevligt var det! Jag bjuder Miltons matte på bilder på lilla gossen!

Klicka på bilderna för att se dom större!

Nu ska jag kolla mina små sötnosar och koppla av lite framför tven en stund innan jag lägger mej för natten! Jag fixar mer bilder i morgon :D Och ni glömmer väl inte bort att jag har en Facebook där jag också lägger ut bilder! Och att Cockerpoo Sverige har en sida på Fejjan!! Kanske vi ses där!

Kram på er mina vänner!!
4/3/2012 03:28:33 am

Åh vad kul att Ebba fick 3 små flickor, hiopp hurra :-)
Snart öppnar dina busar ögonen, det blir spännande :-)

Wilma

ReplyLeave a Reply.