Blackflash Cockerpoo
 
Nu har jag landat lite, sovit en hel del och njuter av synen av valplådan så fort jag slår upp ögonen. Elza sköter sitt uppdrag med bravur, hon lämnar knappt valparna, så vi får bära henne ut för att rasta och röra på sej. Fast hon kan ju kliva upp på eget bevåg med, men det sitter långt in. Det är ju viktigt att tiken får röra på sej för att komma i form igen. Även fast Elza ser oförskämt pigg ut annars. Fortfarande lite flåsig, men det kan man ju förstå efter hela denna resa. Har tempat henne och hon ligger helt normalt på 38,8.
Hon blir lite som en liten valp själv när vi går ut och man busar lite med henne, eller när man säger att hon är duktig. Vi tog en lagom promenad tidigare idag, och då fick jag locka henne när vi gick iväg, men hem sprang hon, jag släppte henne en bit från vårt hus, och hon sprang före hem. När jag tog tid på mej kom hon och mötte mej och tittade på mej som om hon tyckte att jag sölade. :D Valparna växer som dom ska, utom en som inte ökat lika mycket, men avvaktar lite för att se hur han kommer igång. Det behöver inte betyda nått, han kommer nog ikapp. Huvudsaken att han ökar, och att han verkar med.

Valparna har även fått sina namn idag. Temat för denna kull blev 80-talslåtar, och dom verkar bära upp sina namn med heder :D
BlackFlash
Here I Am
Artist: UB 40
BlackFlash
For Your Eyes Only
Artist: Sheena Easton
BlackFlash
Just Cant Get Enouge
Artist: Depeche Mode
BlackFlash
Black Velvet
Artist: Alannah Myles
Efter en liten paus i skrivandet, var ut med den snyggaste mamman på byn!!

Det är lite roligt med denna kull på de viset att till en början såg det ut som om vi fått två BoT och två svarta, men alla hanar börjar bli BoT och kanske lilla tiken bli det så småning om med. En sak till som är intressant att följa är utseendet, efter som det är 25 amris i dom så ska det bli kul att se om det kommer igenom, eller om alla bli pudellika. Tycker att dom har olika huvuden. Men svårt att avgöra så här tidigt!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet för att kolal vad jag ska investera till valparna, dom får ju alltid med sej lite saker när dom flyttar ifrån oss! Trodde inte att jag skulle klara säga detta, men det är skönt att veta att alla ska flytta, att ingen ska bo kvar här. INTE för att jag vill bli av med don, men det känns helt rätt att inte ha någon kvar. det får vara nog nu. Vi har ju två underbara tjejer, och att ha haft valp i två år, så får det vara nog. Så om 8 veckor ska dom lämna oss, MEN innan dess så får vi njuta och följa dessa underbara små på vägen, busa och mysa på lotten och ha det sååå mysigt!!
VILL TACKA FÖR ALLA GRATTISAR OCH LYCKÖNSKNINGAR,

DET ÄR UNDERBART ATT LÄSA ALLT FINT NI SKRIVER!

Tackar från BlackFlash flocken!!
3/26/2012 07:12:02 pm

Underbara små busar, jag vet hur det är man springer o kollar dom hela tiden, passa på o njut nu och försök sova lite emellanåt :-)
Så klart mamma Elza inte vill gå ut....hon har så klart inte tid, vi har fått tvinga ut dom för snabbkiss på tomten o sen rusar dom in, men det är ett bra tecken, då vet man att mamman tar väl hand om dom små, vore värre om hon inte ville in till dom ;-)
Passa på o njut nu....snart är dom terrorister och kommer riva huset....hehe
/
Wilma och hennes 2-bening

Reply
Tina
3/27/2012 01:23:01 am

Vad mysigt det låter...ja passa på och njut , tiden går fort.
Är alla valpar tingade ?
har många som ringer mig och vill ha valpar...
Är så avis , ville ha valpar ....
Tina

Reply
Carola
3/27/2012 01:28:15 am

Ja valparna är tingade alla fyra. Så synd att ni inte fick några. Men som sagt, du ¨får njuta av mina. kram

Reply
Karin
3/28/2012 06:27:03 am

Var i Sverige hamnar valparna om de som tingat bestämmer sig för dom? Vore kul om någon kommer till Västerås...!

Reply
Carola
3/28/2012 03:53:31 pm

Tyvärr kommer ingen av valparna till Västerås. Två ska flytta norr ut, en till Ö-vik och en till Skellefteå. Sedan ska en till Dala-Järna den sista kommer att flytta till Eskilstuna. Det blir säkert jättebra! :D

Reply
9/24/2012 12:50:20 pm

Thanks for information

ReplyLeave a Reply.