Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Idag började dagen lika som många andra dagar gör i mitt liv, tårar tårar och åter tårar. Jag har gråtit så jag ser snart inget, svidaer i mina ögon :(. Jag är så trött på detta nu.
Makern kom in med posten och trotts att nyaste nummret av Allers Trädgård kommit så orkade jag inte bry mej. Efter att sovit en stund känndes de lite bättre och jag smög in på toa med min tidning. Tänk vad härliga färgglada bilder på blommor kan få mej att må bättre! När jag ser dessa så växer rabbaterna fram i mitt huvud. Den röda där till vänster är väl himla läcker, det är en Rosenskära ‘Double click cranberries’

Picture
En annan favorit just nu är årets perenn 2012, Bolltisteln, Echinops bannaticus Den har så där härligt blå/grå bollar som även fjärilar, humlor och bin älskar! Fåglarna kan få åt sej lite fröer från den på hösten!

Jag lämnar alltid de mästa kvar i trädgården på hösten när det gäller blommor, de blir som små konstverk när frost och snö klär in blommställningar och knoppar som inte hunnir slå ut innan vinter kom!

Hade planer på att göra ett lite längre inlägg, men allt bara hänger sej. Nu har jag skrivit detta inlägg två gånger. Så nu ger jag upp!!
Glöm inte att berätta för mej att ni läser, roligare att skriva då. Jag vet att det är nog fler än så där 4 personer, eftersom jag har haft typ 80 besökare på min sida idag :D Tack för att ni tittar in!
Ktamar på er!

Linnea & Alice
1/10/2012 02:51:49 pm

Vi läser alltid :) Men nu måste vi springa till skolan!

Reply
Carola Nyström
1/10/2012 07:32:40 pm

Tack Linnea och Alice för att ni läser! pussa Alice från mej <3

Kram

ReplyLeave a Reply.