Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Idag har vi skottat oss ut på lotten, är man envis så är man! Vi körde så långt det gick dit vi kunde vända. Sedan skottade vi en smal väg fram till vår lott, jag vägrar att inte kunna gå ut dit innan all snö är borta. Vist de var lite tungt, men vi hjälptes åt!
Hundarna skuttade och busade i snön, Zelda som börjar bli lite långhårig nu blev ju som en snöboll, Det är väl de som är lite synd. Vill inte klippa ner henne heller, för hon är såå mysigt go i pälsen, mjuk som bara den. Hon är hopplös på att gå ut på isen, och idag var det dags igen. Vi såg inte vart hon tog vägen, så när vi såg isen med spår fram till ett hål, men ingen hund. Snacka om att vi blev oroliga!! Men vips så kom hon skuttande och undrade varför vi ropade som vi gjorde. Vi kunde andas ut och fortsätta vår resa fram till vår lott. När vi kom hem åkte båda hundarna in i dushen och blev tvättade och avisade! Upp på trimmbordet och fönade och kloklippning. Lite öronrens och allmän koll.

Picture
Vi slog även på stort och fixade ny halsband. Matte tog en sväng upp i syrummet och sydde ihop ett varsitt nytt halsband. Dom fick likadanna. Röda och fina. Med fuskskinn som foder. Så nu kan det inte fastna snö på dom :D Tyvärr blev väl inte bilderna så bra!

Zelda blev så fin med sitt nya halsband, och nybadad och borstad. Man vill nästan inte gå ut efter att man jobbat så med dom, det tar ju några timmar att få allt klart.

Picture
Här är mattes snygga tjej, synd bara att hon varit ute och flura till pälsen!
1/31/2012 05:31:50 am

tjusiga halsband vovvarna fick :-)
Förstår att dom måste mutas med något fint för att dom ska ställa sig på trimbordet ;-)
Men ärligt....skotta på Lotten......hehe, vänta på våren i stället....
Ha en fin kväll

Reply
Carola
1/31/2012 05:52:50 am

Här väntas inte på någon vår!! Jag ska ju snart ut och börja förbereda i växthuset!! Och så vill jag ju dit och grillakorv. sitta i husvagnen och fika. Ja då måste man skotta :D

Dom är sååå nöjda med sina nya halsband!!

ReplyLeave a Reply.