Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Så ja, då har det gått en vecka sedan vi satt och var helt döda efter att valpat i två dygn. Nu har lugnet innfunnit sej i vår lilla flock. Elza tar så väl hand om sina små barn och dom växer så det knakar. Alla har nu dubblat sin födelsevikt och det känns skönt, nu kan vi börja väga varannan dag. har tagit lite nya bildeer på underverken idag, men det är fortfarande rätt svårt att få fina bilder. Snart öppnar dom sina blå valpögon, och då kan man ju bara inte se sej mätt på dom. De kan man iofs inte nu heller. Alla valparna är tingade, utom tiken som blev ett återbud. Nu väntar vi bara på en köpare som kanske var intresserad. Hoppas på de för då kommer hon att bo kvar här i samma by, det gillar vi!!

Vad gör vi mer då? ja vilar, promenerar, busar och all som vi brukar göra. De enda jag längar massor efter är att kunna ta med valparna ut på lotten så vi kan vara där längre. det kliar i mina fingara nu, vill börja fixa iordning allt.det bara snor i mitt huvud med rosor, rabatter och andra vackra blommor. Jag planerar en rosenrabatt framför altanen. Jag har en honungsros som jag kommer att ha på hörnet, den blir både hög och vid. Blommar så fint. Sedan vill jag ha en buskros som blommar länge, hela sommaren. Ska man ha en rabatt där blickfånget kommer så vill man ju inte ha bara gröna blad. Det kommer väl att bli en del andra växter där med, speciellt en marktäckare av nått slag.

Karin
4/1/2012 03:40:24 am

Vad mysigt ni har det! Det är så bra att ni tar med valparna till lotten, det har jag sagt förut - bra social- och bilträning! Dexter har ju alltid gillat att åka bil, men så fick han ju också följa med er hela tiden! Kanon!
Hur lika tycker du valparna ser ut om du jämför med förra kullen? Syns den annorlunda blandningen redan eller...?
Kul att se bilder på fina Zelda, hon och Dexter är ju så olika trots att de är helsyskon. Dexter är ju lockig med massor av hår i ansiktet! Hoppas lillvalpen blir kvar i byn, det vore väl kul! Kramar till alla små och stora släktingar från Dex och mig.

Reply
Carola
4/1/2012 05:45:25 am

Ja det är mysigt! Ja Dexter och gänget fick vara mycket på lotten, till och med sova där :D JAg tycker att dom är rätt lika nu, men de kommer nog att bli annat när dom blir större, fast de vet man ju inte.

Kram till er med!!

Reply
4/2/2012 06:53:47 am

Åh vad gulligt, hon ser så stolt ut när hon ligger i korgen med småttingarna :-)
Bara några dagar så öppnar dom ögonen, då blir dom helt pålötsligt "riktiga vovvar"...
Pussa på dom från oss
/Wilma

Reply
Carola
4/2/2012 07:24:23 am

Ja man ser fram emot att dom ska öppna ögonen, dom blir som sagt små vovvar då. Dom är ju redan mysiga, men än mer blir det! Detta är så mysigt, ÄVEN fast jag är den oroligaste människan i världen!

ReplyLeave a Reply.