Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Ja så var det den här Dagmar igen då! Idag var vi på lotten och myste lite. Hundarna älskar ju att springa där och busa! Vi har en stig där vi bruukar gå i skogen, men vad har den där Dagmar ställt till med där då? JOOO Blåst ikull flera stora träd som ligger mitt på stigen :( Ja hur ska de nu gå för båtgubben? Han so har sin båt där borta. Vi har ingen motorsåg så hur ska de gå, jag har då ingen lust att såga de här trädet med min lilla såg. Ja vi får väl hoppas att någon kan hjälpa oss, för annars blir våra hundar jättesura!

De är så skönt att vara på lotten, allara bäst när solen skiner! Ifjol kom vi knappt ut på lotten på hela vintern, och då kan jag lova att jag får abstinens. Man ser vår lott från vägen tvärs över sjön, så ibland stod jag där och nästan grät för jag ville så gärna ut. De går inte att gå över isen heller för det är strömmt där :( risken är ju stor att man blir både blöt och kall.
Jag har börjat planera nu vad jag ska så för fröer, fast de bestämde jag nog redan förra sommaren, men det tillkommer ju alltid något. Finns ju massor av blommor man bill ha, lika så grönsaker. Finns de nå bättre än första salladsbladen på macka, eller göra en egen potatis sallad, med egna potatisar, lök och egna färska kryddor.
Picture
Egna tomater är ju heller inget man säger nej till, dom vi hade förra sommaren var underbart goda! dom hette Blackcerry och var mustiga och söta! Nu ska jag försöka berätta hur härligt ett växthus kan vara. När man kommer in är det fuktigt, doftar ljuvligt från allt grönt. man tar en solvarm tomat och stoppar hela i munnen, biter lite i skalet och suger ut de goda!! mmmmm de är underbart. Eller sätta sej på en stol och bara titta på allt som växer! LÄNGTAR!

Blandat från sommaren som gått!

1/7/2012 06:12:54 am

Dina sommarbilder får en att börja längta.....
hua vad vintern är hemsk.
Vi får väl se om jag försöker mig på någon odling till sommaren ;-)

Reply
Carola Nyström
1/7/2012 09:18:06 am

Ja jag tänkte just när jag la ut dom, ååå vad jag längtar! Odla är avkoppling och ger glädje i själen!

ReplyLeave a Reply.