Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Vissa kännslor känns som is
Ibland undrar jag varför jag överhuvudtaget bryr mej, att jag lägger ner både tid och energi på saker som ändå aldrig bli så bra som man hoppats. Just nu när klockan är 01,03 tisdagnatt, sitter jag här och funderar på allt jag gjort, allt jag inte gjort. Varför jag gjortde som jag gjorde. Och till vilken nytta! 
Många gånger är jag väldigt lyhörd inför vad en del säger och gör, blir så arg på mej själv. För innerst inne bryr jag mej inte, men det är som om jag ändå måste älta vissa saker, eller hakar upp mej. Tror att jag kanske måste ta en paus snart om jag inte ska bli tokig! längtar till våren och en skön tid ute på lotten!
Tänker mycket på mamma, hon saknas mej mycket! Det ska bli så skönt när allt är klart med begravningen och allt som hör ett dödsfall till. Jag känner att jag bara vill gå vidare, släppa allt och bara vara JAG! Vet att mamma finns här hos mej, att hon håller att öga på mej. Att hon känner som jag, jag kännde henne väldigt väl, och är tacksam för alla år vi hade ihop. Härligt att höra Moa berätta om alla sina fina minnen med mormor, allt dom gjorde tillsammans!

Ska försöka nu att bara strunta i allt jag har som snor i mitt huvud, släppa alla tokiga tankar! Och framför allt fortsätta vara den jag är, och hoppas att det räcker!

Sov gott!

Wilma
1/23/2012 04:10:19 pm

Alltid jobbigt när någon försvinner, en tröst är att det inte är slut efter döden....... Hon är så klart med dig. Perioden innan en begravning är lång, så klart man vill ha det avklarat och kunna lägga allt bakom sig.
Snart är det vår och sol och då käns allt helt plötsligt lättare.
Dessutom bär kanske Elza på något gulligt i magen, sånt är värt att se fram mot :-)
Kramis

Reply
Carola
1/23/2012 07:51:05 pm

Ja så är det nog! Vi får hålla tummarna för att det kommer smått!

ReplyLeave a Reply.