Blackflash Cockerpoo
 
Picture
För en stund sedan var jag minst!! Jag var mattes allra goaste tjej, men vad hände!? Jooo det kom FYRA stycken små valpar som stal hela uppmärksamheten här i dag!! HUM, matte liksom inte ens hade tid att se mej känndes de som. Blev väldigt orolig där en stund. Men matte har sagt att hon älskar mej mäst!! och att nästa gång det blir valpar i lådan är det mina valpar. Ja för dom här valparna får jag inte röra säger matte, jag har försökt TRO MEJ!! Jag fick vara med när valparna kom, och jag tycker att jag skötte mej väldigt bra, jag fick även nosa lite på valparna när Elza (mamma) inte såg. Men nu är hon bara sur och grinig när jag kommer nära henne, vi slogs en liten stund här i kväll. Enligt mej och matte rörde det sej om ett missförstånd! För jag skulle bara säga hej till min mamma, och då morrade hon, och jag skällde ut henne! Ja för jag hade faktiskt inte gjort nått! Nu ligger hon hela tiden där i lådan nedanför min mattes säng, jag undrar just om jag får sova med matte nu som jag är van, jag lovar att jag inte ska röra valparna! Så här mellan oss så kan jag säga att jag tycker att dom är lite fåniga, varken hör eller ser! Ska de vara nått de, ja jag bara undrar. När jag får mina valpar ska jag få massor av färger, inte bara¨så där fåniga svarta Hehe, Jaja, dom är fina. Inte lätt att vara ödmjuk för den som är felfri som jag... ja så hörde jag en låt en gång som matte sjöng på! det måste ju ha varit om mej!! :P Nä ni, nu ska jag slipa lite på min plan, så jag kommer närmare valplådan! FÖR hur det än är så är det ju spännande, dom piper ju (ibland)

Voff på er!

Blackflash Zelda 1 år och 8 dagar!! :P

Carin Westin
3/24/2012 04:36:42 pm

Oj, man riktigt känner hur undanskuffad Zelda känner sig. Det är inte lätt att få småsyskon.

Reply
3/24/2012 08:27:41 pm

Jag vet hur du känner Zelda.....jag var också minst och sötast här en gång sen fick jag massa småsyskon.
Men jag var så snäll och nyfiken så jag fick hjälpa min mamma att tvätta och passa dom sen......jag blev världens bästa lektant och uppfostrare här hemma säger alla.
Om några veckor kommer du kunna ha kul med dom och så kan du passa på att lära dom allt bus du kan, för innan dom flyttar ska dom kunna minst 10 hyss..........
Ena lillesyrran Moa kommer hit och hälsar på med jämna mellanrum och det är kul att se hur bra jag lärde henne allt bus :-)
Så stå ut Zelda.....det blir kul sen.

Vänliga tassar Lotta

Reply
Zelda
3/24/2012 11:04:34 pm

Tack Lotta de var bra att du sa det, ja jag är snäll, och jag fick med mattes hjälp nosa lite på en valp idag när hon vägde dom. Jag står gärna på mattes säng och övervakar hela skara, det är lugnt att jag gör det säger mamma Elza. ang hyss, så håller jag just på att klura ut de allra busigast busen som jag kan ;) Hehe, dom ska nog få lära sej :P

Slick på nos från Zelda den busiga

Reply
Åsa
3/24/2012 11:11:24 pm

Det där med bus känns inte riktigt nödvändigt ;)
Leave a Reply.