Blackflash Cockerpoo
 

Dagens ämne är, flodis på nosen. Elza är en så foglig liten hund, så man kan nästan göra som man vill med henne. Detta att sätta lilla rosa flodis på nosen är en syssla vi gör lite då och då. Hon blir ju onekligen söt när den sitter där. Måste skratta lite nu när jag sitter och kollar bilden när jag skriver, hon sitter så stilla och väntar till matte säger, VAR SÅ GOOOD! Denna lilla flodis är inköpt på ett stort möbelföretag, (ingen reklam här inte) Och Elza älskar att få sådana, vi brukar skoja om att hon är leksakstestare för dessa företag vi inhandlar dom ifrån. En flodis som nu har vandrat in i gossedjurs himlen, köpte vi på ett varuhus med ett stort Å i början. Den älskade hon över allt annat. Den var tvungen att uppsöka mattes syskrin lite då och då, men till slut gick det inte sy mera. Iaf den höll förvånandsvärt bra. Så kunde Elza ha den och dra hit och dit, bita och slita i drygt ett år, är det nog riskfritt att ge den till en liten baby, som den nu var tänkt till. Kanske man skulle kontakta dessa företag och fråga om sponsring *S*. Eller fråga om Elza kan få anställning. Gossedjurstestare! Inte fel det, bra att tjäna sina egna pengar ju!   


Ja och när man nu är trött, och inte vill leka mer med Flodis. kan man ju lägga den på sänggaveln på mattes och husses säng, och vila en stund, medan matte tramsar vidare i bloggen!
Söt är hon min hund!! Hihi, så får jag inte säga för Husse, för det är ju hans hund (på papper) Men Elza och jag vet att det inte är så, för det är BARA Mattes hund!

Älskar dej Elza!!Klicka för störrebilder!

Leave a Reply.