Blackflash Cockerpoo
 

Ja idag har jag suttit och jobbat vid datorn nästan hela dan! Detta är vad jag har åstadkommit! Ja Bilden är grunden till ett banner jag tänkte få till. Men det vill inte som jag vill! Att det ska vara så himla svårt! Klicka på bilden så kommer ni till en sida där man ser hur det skulle ha blivit, eller som det blev. Men det går ju inte få in det på denna sida. :( Blir sur!! Jaja, jag ska jobba vidare på det när jag får lust!

Elza tycker att det är kallt, huga! Vi har 10 minus, men det känns som 25. Man vill inte vara ute någon längre stund. Promenaderna blir korta men många *S*. Jag har tvättat idag så då har Elza varit med till tvättstugan ett par ggr, sedan blir det ju vanliga rökpausen. Hon är ju en storrökare *S*. Vi var in till veterinären i går och kollade lite priser på ögonlysning och allt vi nu ska göra inför ev valpning. Hela kalaset skulle gå på ca 1200.- rätt bra pris tycker jag. Ska boka in en tid i slutet av mars, så jag återkommer med resultatet på det senare då!

För rättvisans skull måste jag berätta om Elzas kompisar här hemma, dom är så himla sura nu för tiden. Vet inte om det är att dom längtar efter våren och värmen. Nu pratar jag om våra katter, vi har ju tre stycken. Gossen Tyson är nog värst, han smyger runt och "tassar" till alla andra så dom blir sura, och dom fräser runt här hela tiden. Elza får ju en och annan tass hon med, inget hon uppskattar. Hon drar sej undan ifrån dom, och går omvägar, lite fundersam blir hon om någon av katterna står och dricker vatten i hennes skål. Hum, då duger det liksom. Jaja, nu ska ni få se lite bilder på våra surkartar!  





Leave a Reply.