Blackflash Cockerpoo
 

Funderar lite på detta med att ställa ut sin hund. Alla har vi KANSKE olika syften, endel för att få fina papper för avel, andra av ren nyfikenhet, den tredje då? JA  jag vet inte, har aldrig haft med sånnt att göra. Men nu vet jag att det är en blandis utställning här i närheten snart. Funderar lite på om jag ska ställa ut Elza, bara för att få bekräftat på att hon är fin! Det vet vi ju redan, men kan ju vara kul att ha det på papper liksom. *hihi*

Lite konstigt just detta med utställningar och blandraser, *tänker* Det är ju väldigt många som avlar på blandningar, borde det inte vara lika viktigt för dom då att ha utställningen i botten!? *tänker igen* För mej är det oviktigt, för mej är hälsa och det hunden har att ge viktigast av allt. Det behöver man ju ingen dommare för att se. Ett besök hos veterinären och papper på att hälsan är som den ska, borde vara det allra viktigaste i alla hundägares tanke.

Elza har ju stamtavlor bakåt i ledet på både mamman och pappan, där har jag kollat upp det JAG kan kolla, typ ögonsjukdommar och höfter, har inte kunnat hitta några fel i det jag hittat. Jag kommer att följa Spanielpoo Sveriges avels rekomendationer om jag ska ta valpar på henne! Dom går att läsa på deras hemsida. LÄNK Så åter till utställning, på en utställning ser man ju inte hur hälsostatusen är, men det kan ju vara ett roligt kompliment!

Nu har jag svamlat färdigt för idag!!  


Karm på er!!


Leave a Reply.