Blackflash Cockerpoo
 

Allt är bara bra! Elza och jag jobbar på för fullt och det går alla tiders. Vi trivs jättebra på Helens Hundcenter.

Vi går även på kurs en gång i veckan. Apell lydnad. Så vi har klarat av Linförighet, frittfölj,framförgående och nu sisst provade vi på platsläggande och plattsliggning. Det fungerade ganska så bra, skulle säga att det är nog det av dessa saker hon larar bäst. Sedan är det frittfölj. Linförigheten börjar sitta bra den med. Alltså gå bra i koppel. Framförgående på komando är väl inget hon har swnappat upp så bra, har iofs inte tränat det allt för hårt, för att få före husse och matte kan hon redan utan att vi säger till hahaha. Blir väl att vi tränar mer nu när man vill vara ute mer i solen.

Ja solen ja, det är ju så härligt ute nu när solen värmer som den gör. Idag jhar vi tvättat och städat ut vinterna all smuts och damm ur bilen, Elzas bädd där bak fick åka tvättmasin. Elza badades i går och fönades. En liten klippning blev det med, men det kan man inte se nu!!

Ska försöka att skriva oftare, men jag lovar inget!!

Ha det så bra alla som är in och läser!!

4/14/2009 10:42:25 am

Hej min Carola & min Elza!
Jag tror att jag skriver på en blogg nu.... tänk att jag är så modärn...
Vad kul att ni trivs i min lilla torftiga butik... Men med gemensamma krafter kan vi nog få Världen att se Iggesund som en plats på jorden oxå.
Jag är blygsam... jag vet...
men jag tror att det går...
(om du hjälper mej)
Kram chefen.... Boris & Tamlin

Reply
Carola & Elza
4/14/2009 06:18:44 pm

Klart att vi hjälper dej! Det är den bästa butiken som finns på norra halvklotet ju! Tänk när vi fått upp Royal Hyllorna då blir det kalas!!

Ses snart!!

ReplyLeave a Reply.