Blackflash Cockerpoo
 
I dag är det en vecka sedan du somnade min älskade lilla Kojk, du är oändligt saknad. Jag tänker fortfarande på om jag tog rätt beslut, kunde jag göra nått mer, gjorde det nått om han bet mej. Men jag vet att det hade inte blivit bra, han mådde inte bra killen. En hund med all denna stress mår nog bättre av att få sova. Man får inte vara ego!! Det dyker upp saker hela tiden som påminner mej om honom. En leksak på golvet, en strumpa som får ligga i fred. Matskålen i skåpet, bilderna på datorn. Ja men det måste gå nu, det finns inget att göra nu.

Tiden jag fått över efter all tid jag la ner på att få ordning på Eddie lägger jag på promenader med Elza och Ozzy, ja vi gick förut å, men nu kan jag gå bara med dom, förut var jag tvungen att dela upp dom, för Eddie gick det inte ha någon mer i koppel bredvid, då drog han om kull en. Nää nu ska jag sluta berätta allt dåligt han gjorde! Han var faktiskt en helt otroligt trevlig hund när han ville det. Han älskade att ligga vid mina fötter, nu är det tomt. Han tyckte om att gosa med matte i soffan, stod alltid vid grinden och sa hej när jag kom ner på morgonen. Han hade lärt sej att skälla på kommando.


Kanske jag ska berätta lite om valparna med, dom är snart 4 veckor. Dom växer så att det knakar, sötare och sötere blir dom. Alla tre har fått egna hem nu, och det känns skönt! Till helgen kommer deras mattar och hussar på besök, ska bli spännande att träffa dom. Killen skall om allt går som det ska flytta till Västerås, Svarta tiken till Högdalen i Sthlm. Den trefärgade tiken kommer att bo kvar här hos oss, TROR VI!! Jag har inte bestämt mej till hundra procent ännu, känns fel, men ändå rätt. Ska vi avla vidare bör vi behålla henne, men Eddie då??? ja han ligger i vägen för att jag ska kunna känna det fullt ut, men jag intalar mej själv att det kommer att gå bra. Eddie hade säkert gillat det, om han hade varit kvar. Tanken på att behålla henne har funnits ända sedan hon föddes, men ja ja, inget lätt beslut! Som någon sa, det kan ju vara en tröst att ha henne att jobba med, men det är inte min KOJK! Hur som helst, blir hon kvar kommer hon att heta Zelda, det är ett namn som jag har haft länge, alltid sagt att jag skulle ha en hund som heter Zelda. Så kanske det är en mening med detta! Allt blir ju till det man vill ha det till!

Bjuder på en liten bild!
Picture
4/9/2011 01:59:24 am

Så klart kossan Rosa...hm menar Zelda ska stanna kvar, gör hon inte det så får hon flytta hit ;-)
Du har väl läst boken Zelda? Den var faktiskt väldigt bra, skrev ju recention o referat i nån cp-tidning om den.
Oj vad hon vuxit föresten, stora damen ju.......
Tassar från Wilma

Reply
4/9/2011 02:38:06 am

Nää jag måste ha missat både boken och recentionen i tidningen. :( men ska kolla om jag hittar boken! mm växer gör dom.

Reply
linnea & alice
4/9/2011 05:27:10 am

zelda är ju så oerhört fint! :) har jag tänkt döpa en polarhund i framtiden ;) får se hur det blir!

Reply
4/9/2011 11:10:40 pm

Ja Linnea det är sött, lika som denna lilla tjej som kommer att heta så!

Hoppas att ni har det bra!

Kram

ReplyLeave a Reply.