Blackflash Cockerpoo
 
Idag har jag varit flitig med kameran. Titta och njut! Några bilder iaf! Dagen började med att vi gick ut och testade att springa i tunneln, men först lite bus. Mamma Elza visar hur man gör. Sedan for vi ut på lotten, där träffade vi stora syster Alice, pappa Ozzy var lite intresserad av henne idag för hon ska till att löpa, men Alice är en tjej med lurv på nosen så hon bet i från! Alice lillmatte Emma, tränade valparna att umgås med små barn och med dessa bilder behöver jag inte berätta hur det gick! Den enda bild jag ska säga nått om är den när hon sträcker armarna i luften och säger - Jag vill inte ha den hunden, han är sur! Hahaa. Hon menade att Dexter hoppade för mycket och att hon villa ha en lugn hund som satt och gosade, och det fick hon som ni ser! Mer blogg i morgon hoppas jag, för nu ska jag ta mina trötta fötter och lägga mej på soffan och sova. Sköt om er!!

Ps, kvällsmaten inmundigades ute på lotten innan vi for hem, men dom ska få en nattmacka snart! :D
Victoria
5/8/2011 09:51:57 pm

OOOHHHH!
Jag måste köpa gräsmatteormar!
Det har jag tänkt på länge, nu kommer tjocka hunden inte undan längre!
Jag ska köpa hinder och pinnar också! Nu ska det gymmas!

Reply
Karin
5/9/2011 12:35:27 am

Vilken toppenuppfödare du är Carola! ;) Tränar allt från sitt och bilåkning till barnmöte och agility med valparna. Dom är ju fullärda när vi hämtar dom! :D Hahaha!!!

Reply
Carola Nyström
5/9/2011 07:14:38 pm

Hihi, Ja nu får ni mycket att leva upp till!! Dexter har även testat på att simma i sjön, mer om det kommer i kväll. Nu ska vi åka ut på lotten och kolla om vi får nått gjort idag!!

Ha en superskön dag!!

ReplyLeave a Reply.