Blackflash Cockerpoo
 
Ja det är vad vi har nu idag, oj vilken smäll hon fick in på Ozzy idag, banne han som kom för nära *S* Tänk så roliga dom är. Eddie är lagomt så rolig, han jagar Elza så fort han kommer åt. Han blir rätt sur på mej när han inte får nosa som han vill.

Vad har vi gjort idag då!? Ja städat lite, skurat golv, Eddie hade kissat på golvet i rummet i morse, och svabbat runt med min halsduk i det. mmm så mysigt det blev liksom, eller inte. Tur att man vet att det är övergående. Jag har ju aldrig haft en hane som kommit in i könsmognad, så jag kan inte avgöra om Eddie är unikt intresserad eller om det bara är olika på hundar. Ozzy han är som en liten fjant, sitter och gnäller och tassar runt Elza och ser så där lagomt fånig ut, medan Eddie som har råkat komma loss och hoppar då på Elza pang på bara. Tur då att matte är snabb, för idag var det nästan så han hade halva inne *S* Ja men nu får det nog räknas som klart, dom har parat sej 5 ggr nu, under 4 dagar. nu är det bara att vänta. Ska bli spännande att se om det blir nått, och vad det blir. kanske det blir trefärgat den här gången, vi fick ju en fläckig Eddei sist!! Men vore kul om det blev fler än två den här gången. Men det är ju roligt vad än det blir!

Som jag skrivit tidigare så finns det intresse för valpar så får man gärna slå en pling! Beräknar valparna blir födda kring den 14 mars, så det blir en bra tid att få hem en valp i maj!

Picture

Eddie och Alice födda 2010-03-14

Nessie o Falkor
1/17/2011 10:19:37 am

Halloj!
Vi läser då och då men skriver inte alltid :-S
Håller tummar och tassar att det blir många små fläckiga valpisar denna gång :D
voff från oss

Reply
Carola Nyström
1/17/2011 04:34:45 pm

Det ska bli spännande att se vad det blir! Tack för besöket och välkommen åter!!

Reply
1/17/2011 05:36:31 pm

Vi går in o läser OCH skriver så klart.
Självklart är det kul med kommentarer i sin blogg :-)
Hoppas det blir många valpisar.... vilken löpdag var Elza på vid parningen?

Tassar från Wilma

Reply
Carola Nyström
1/17/2011 06:13:21 pm

Ja du vilken dag hon var på vet jag inte, för hon är så "tyst" när hon startar, men jag lät dom sköta det på egenhand, och det fungerade bra förra gången. men parningen ligger lika som i fjol, bara det att då parade dom sej en dag senare, och bara två ggr. Nu var det mellan den 12-15 5 ggr utspritt över dygnet! Så ja, blir det så blir det!

ReplyLeave a Reply.