Blackflash Cockerpoo
 
Ja så ser det ut just nu. Vi är mycket ute i skogen just nu, så skönt när det inte är så varmt. Hundarna skuttar och busar, dom älskar verkligen att vara i skogen. Vid vår kolonilott finns en jätte bra skogsstig som vi brukar gå, nu är det bara det att vi har en liten katt som har bosatt dej på lotten med. Detta har gjort att Ozzy den busen tycker att det är extra roligt att spåra upp den i skogen. Häromdan stack han två gånger, det går liksom inte hindra honom. Ner med nosen i backen, svansen som en pejl, och i väg. Han varken hör eller ser, så det är bara att vänta till han tröttnar. Ja jag har nog kunnat hindra honom om jag hade velat, eller orkat bry mej. För jag vet ju att han aldrig har en chans att få tag på den katten, så han får väl hålla på. Till slut kom han tillbaka nu sist, trött och bara la sej på backen och flåsade. :D ja rätt åt dej, sa matte :D.

Eddie däremot, han är kaxig på håll just nu. Han ställer sej och blåskäller på ingenting. Det kan vara en spade, skottkärra, stubbe mm. Hemma står han ofta i soffan och kollar ut genom fönstret, och skäller då åt fåglar och grässtrån som vajar. Ibland ser han en spegelbild i fönstret, då blir  det jätte farligt. Ja, tur att man vet att det går över *skratt* Annars är han super go den killen, kunde han skulle han krypa in i en. Han kommer och ska gosa, då lägger han huvudet i handen och då är det gos på högsta nivå. När han vill att matte ska vakna på morgonen, står han vid grinden nere och gnäller, detta är ju lite tokigt, för belöningen för honom blir ju att matte kommer ner. Försöker passa på att gå ner om han blir tyst, men hur lätt är det när han gnäller när han hör mej i trappan. Det kanske försvinner när han blir storkille :D lika som hans önskan om att få gnaga på mina fingrar, det har blivit mindre och mindre av det med, jag tillåter inte att han gör det. Men i bland tycker även matte att det är mysigt ;) han blir som ett litet barn, slappnar av och man kan tydligt se att han njuter av det. Tar man bort handen, gnäller han och tassar till handen som om, "snälla matte" Ja det är svårt att motstå vissa olater.

Oj, nu har jag skrivit massor, men inte ett ord om matte tjejen Elza, fy på mej! Ja hon är ju hunden med stort H, hon är nog allt man vill att en hund ska vara. Förutom att hon är inne i en period då hon har fått för sej att jaga katterna. MORRRR säger matte! Hon brukar inte jaga våra egna katter, men det gjorde hon i går kväll, spöket!! Då får hon skäll, och blir som en skugga efter mej, hahaa.

Nu ska vi ut och mysa i skogen!!!!Leave a Reply.