Blackflash Cockerpoo
 
Idag är Elza på dag 58 av 63, och valpningen närmar sej med stormsteg. Tycker verkligen att denna gång har allt varit mycket lugnare. Ja kan ju vara för jag har lite erfarenhet. Förra kullen som är födda 14 mars 2010 föddes på dag 61, så man vet inte när dessa små kommer. Lådan är bäddad och alla saker är på plats, skönt att ha det i ordning. Jag är ju lite av en kontrollmänniska så jag vill att allt ska vara precis som det ska, allt på sin plats. funderar bara på att kolla med veterinären i morgon vilken som har jour i helgen och att dom vet att vi väntar valpar. Sist var jag nojig och for in tidigt på morgonen efter att dom var födda för att kolla att allt var bra, men kanske jag kan vara lugnare denna gång. Elza verkar då ta allt med ro, man ser att hon blir tröttare. Idag efter promenaden sonade hon in rejält, det brukar hon inte göra. Man kan nästan se när hon går att det är lite jobbigt, men är det bus på gång blir hon genast pigg. :D mattes go höna.

Har tagit lite taskiga bilder på Elzas mage, man kan nästan se hur rund hon är, men som vanligt är det väldigt svårt att ta bilder på en svart hund.

Ja nu får vi se om nästa gång jag skriver kanske vi har småttingar här!

Är någon intresserad av valpar från oss, hör gärna av er och berätta mer om möjligheterna just ni har att ta hand om en hund.

Ses!!
Leave a Reply.