Blackflash Cockerpoo
 
Idag kom tårarna igen!! Vi fick hämta urnan hos veterinären idag, oj så jobbigt de blev. Känns så konstigt att han ligger där, fast jag vet att han inte gör det egentligen. Utan han skuttar runt över allt, jag både ser honom och känner honom, när jag lyfter upp urnan ur lådan kände jag hans lukt, och tårarna ville inte sluta att rinna. Men ändå på nått vis känns det skönt, det är så lugnt här. Ozzy har blivit lugnare inne, fast han får sina ryck, men inte alls som förut. Elza är väl som hon alltid varit, förutom att hon har börjat komma närmare mej, på Eddies tid kom han alltid och trängde sej mellan mej och Elza, jag var ju hans matte. Nu kan vi bara gå vidare och minnas killen med glädje, glädjen att få ha fått ha honom hos oss, även om tiden blev allt för kort! Sov gott nu min älskade KOJK!

Valparna då, jo dom är det full fart på, dom äter och sover. Kissar och bajsar som valpar kan, och har även börja leka. Dom fick en boll och hemmagjorda leksaker idag, och dom började leka genast! Tänk att det finns i dom. Dom gör små utflykter ut på golvet och kollar läget, biter husse lite i fötterna och jagar pappa Ozzy som flyr för sitt liv upp på soffan. Han tycker att dom är super äkliga :D

Elza uppfostrar dom med järnmun, men jag ser att hon gör lite annorlunda denna gång. Hon tillrättavisar dom med att morra och dutta till dom, och när dom gnällande går därifrån går hon efter och "tröstar" dom. Läste just i en bok att det är precis så dom bör göra, typ berömma dom för att dom gjorde som hon sa. Bara att titta och lära sej för att sedan ta över. Nu ska dom få lite maskmedel och köttfärs, det kommer dom säkert gilla!!


PictureLeave a Reply.