Blackflash Cockerpoo
 
Ja då börjar vi räkna ner lite då, idag är det en vecka sedan dom parade sej första gången, så nu får vi se hur det går. Idag har Elza sagt ifrån rejält när killarna uppvaktar henne, hon ställer upp sej men när dom blir för närgångna så hugger hon till ojoj, min lilla bitch. Jag känner mej lugnare den här gången, och tror säkert att jag inte kommer att vara lika nojig för att det ska hända något. Elza skötte sej ju fint förra gången.

Vi har börjat att ge våra hundar BRAVO färskfoder, dom säljer det nu på ICA MAXI här i Hudik, så det känns lämpligt, förut när vi hade KLASS fodret måsta vi åka till Söderhamn för att köpa, var onödigt långt. Det blir säkert bra, dom gillar ju det fodret lika som KLASS. Mina skithundar. Ozzy har varit lite dålig i magen nu några dagar, men det är väl inte undra på som han har härjat runt och stressat. Som tur är börjar det att klinga av lite ÄNTLIGEN!!

Våra hundar har ju fått en ny kompis, hon heter Lea och är en KINES, Elza och hon är nästan lika stora, Lea är lite mindre, men dom leker jättebra. härom dan när Elza och jag var på besök där satt vi och planerade att vi skulle går ut med dom, ja vad hände då!? Jo Elza satte sej och sket på mattan, och när jag sa åt henne och tog med henne ut, ställde sej Lea och lyfte på benet vid en bokhylla och kissade. Snacka om tok, så där fick vi för att vi bara pratade om att gå ut!! Ska ta en bild på henne när vi ses nästa gång!!

tjing!
linnea o alice
1/18/2011 12:27:43 am

Vi ska låta Alice prova några sorter nu och se vad hon gillar bäst. ;)

Reply
Carola Nyström
1/18/2011 01:47:10 am

Testa att ge henne BRAVO, finns som sagt på ICA annars så kan ni komma förbi och hämta några bitar hos oss. Hundarna älskar färskfoder! Krama lilla Alice från gamelmatte, en puss å! Ha det bra!

ReplyLeave a Reply.