Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Far och son ligger i soffan med matte

Ja att Elza satt igång att löpa märker vi på att Ozzy sjunger så fint efter henne om hon är uppe och han nere. Elza själv struntar i honom och uppvaktar sin egen son, hum!! Sonen Eddie fattar inte ett dugg, jo han är ju där och nosar men gör inte så mycket ännu iaf! Vi har dom åtskillda med köket i mellan så inget ska hända som inte får hända. Eddie är nu snart 10 månader och en riktig storkille. Ibland önskar jag att ag hade mer ord för att kunna beskriva den killen, han är som ett litet barn som söker uppmärksamhet, gör bus för att man ska se honom, "dampar ur"  helt i mellan åt. tuggar gärna på mej när jag försöker göra något som han inte vill. MEN!! så kommer stunden då han är go som bara den, han pussas, stångar, smånaffsar på fingrarna, gnäller till lite. Ja han gör allt mys han bara kan, han är som en stor nallebjörn med sina 10 kg och dryga 40 cm i manken. Älskar den hunden så oerhört!! Min Kille!!
Eddie ligger vid mitt ben!
Picture
Ja så här mysigt har vi när vi vilar! Elza sover ju alltid med oss i sängen, och hon ligger ofta som en pinne bakom min rygg, det är ju så skönt. Nätter hon väljer att sova nere med gossarna har jag faktiskt lite svårt att sova. Det har hänt att jag gå ner och bär upp henne ;) Ja jag vet att jag är galen, men så är det iaf .

Wilma var ju in och kommenterade i min blogg om att jag vist skulle ta valpar, och ja jag har väl bestämt mej för att göra det, sedan hänger det ju på dom i slutänden om det blir något. Hon ville också att jag skulle skriva något till tidningen om vår träning, ska väl göra ett försök att få till något. Men inte i natt!! *ler*

Nä ni, nu har jag skrivit massor, så nu får det räcka. Har ot i mina leder så jag kan inte sitta här så länge. Hundarna vill sova nu, och det vill jag med!! Nattis med er och ja! jag ska försöka skriLeave a Reply.