Blackflash Cockerpoo
 
Det var precis så här jag inte ville må. Nu kommer det smygande igen, FAN! Jag är så trött på att känna så här, kan ju inte trycka i mej ännu mer piller för att må bra. Hundarna gör ju mej på gott humör, men det är liksom något som ligger och stör. Jag kan vakna och må helt vanligt, trött men ändå inte nere. Så börjar jag dagen med allt som ska göras. Matar hundar promenerar och fixar. Men plötsligt känner jag att energin tryter. Bara av att jag känner så blir jag ännu tröttare. Försöker stå emot, och gör saker för att jag inte ska falla djupare. MEN DET GÅR INTE!!!

Idag har jag massor att göra, men än så länge har jag inte gjort ett dugg. maken kommer hem på EM och då hade jag ju tänkt att det skulle vara städat och middag klar *kommer tårar* Skulle ju vara glad nu när han fått jobb och allt, men NÄ då ska jag ändå vara nere.

Hundarna väckte mej med världens brak i morse, dom rev ner en massa saker på bordet i rummet, och ett glas gick i kras. Sedan när Eddie var ute och kissade, stacka han en sväng och skällde på grannen. Ozzy är sur, Elza hon stod som förstenad när vi var ut, vägrade gå! Ja dom känner väl att matte är låg.

NÄ nu ska jag sluta gnälla, finns dom som har det värre. Men vad hjälper det mitt mående, men se nu kom det igen. Trutt Carola!! Lovar att återkomma när jag är gladare och ser livet lite mer positivt!! Hatar att vara gnällig!

Kram på er a
9/29/2010 01:31:38 am

Uch vad jobbigt att må så dåligt,lider med dig.
Kommer du till Sthlm till helgen?

ReplyLeave a Reply.