Blackflash Cockerpoo
 
Äntligen sover barnen så jag får lite egen tid. Jag har hört att matte säger att det är bra för oss mammor att tänka på oss själva en stund, så jag valde att kolla in lite på alla fina cockerpoo sidor och forumet, matte uppdaterar mej med allt som händer, men ibland är det roligt att titta lite själv.

Valparna mina växer och är matfriska, husse dillade nått om i går att jag inte gillade att dia, eller att jag  hade dåligt med mjölk. hum, snacka om att matte blev orolig. Såg att hon började kolla mej mer än vanligt innan hon la sej. sedan vägde hon valparna och kollade runt på mobilen (i smyg) så inte husse skulle se. Men efter som min matte är så smart kollade hon lite med min tidigare kull, och det såg ungefär lika dant ut. Dumma husse att skrämma matte på de viset, hon är så känslig stackarn.

Man ser redan lite skillnad på min barn i hur som är som individer, tänk att dom redan visar temperamentet redan. Tjejerna är rätt lika, nöjda och tillfreds med livet, lite pipiga när det gäller att hitta rätt tutt ibland. Men ni ska bara se gossen, han är omständig och lite styrig, han vill så gärna ha den bästa tutten, och hittar han inte den riktigt blir han lite grinig. Piper och kavar runt. Men så är han ju kille å ;) hihi, matte säger att han är lite likt sin far och bror.

Nu har jag varit upp en sväng och kolla lite, dom pep  och ville ha lite mat. Jag passade på att äta lite jag med, matte tjatar på mej att jag måste dricka vatten å, men va sjutton, jag fixar sånt när jag blir törstig. Men matte tror inte riktigt på mej, hon lurar i mej vatten, jag vet att hon gör det, men jag låter henne hållas. Bara hon är lugn så . Min matte är en orolig matte hon, hon vill att alt ska bli så bra som det bara får. Och jag slickar henne på handen och säger att det går bra! Hon säger iaf att jag är duktig! När jag var där uppe kom kom matte upp och vägde mina barn. kanske ni vill se hur det ser ut.


Nu får jag nog gå upp till valplådan igen!

Voff på er!
      Valp:1 Födelsevikt: 283g                    Valp:2 Födelsevikt: 254g                 Valp:3 Födelsevikt: 257g
     Dagens vikt: 360g                               Dagens vikt: 325g                            Dagens vikt: 333gLeave a Reply.