Blackflash Cockerpoo
 
Nu måste jag skynda mej innan matte ser att jag sitter här, hon gillar inte att jag skriver i hennes blogg. Men nu måste jag bara berätta så tokig mina tvåbeningar har blivit.

Det hela började för några veckor sedan, då kom dom hem med en låda fastmonterad bakom bilen, matte vinkade åt husse när han körde bilen bakåt, och vips så stod lådan utanför vårt fönstret, jo jag såg det väl, för jag stod på soffryggen och tittade ut. Ozzy och Eddie var med och kolla, dom skällde och sprang runt, men jag bara stod och kollade. Dom verkar lite rädda för den stora lådan, men det var inte jag. Jag tänkte att detta har dom väl koll på, dom där två!! Matte kom in och hämtade mej, och jag som är tjej och förståndig (ja äldst å) fick komma ut och kolla först, matte öppnade en lucka i lådan och vi kunde gå in. Matte berättade att det var en husvagn, som vi kunde bo i på sommaren när vi var på lotten, och att man kunde sova i den. Jag hoppade runt och kollade lite nyfiket, det luktar hund här tänkte jag, då sa matte att min kompis Lea hade bott i den tidigare. Såå, matte och jag städade lådan, ja husvagnen då! Oki, hon städade och jag vilade. jag kan säga att det var ruskigt skönt att sova där inne, matte och jag satt länge och myste där utan killarna. Ni ska bara veta hur skönt det var. Ja nu kunde det ju vara slut här, men Näää.. Vad hände sedan, Joo, dom där ni vet, dom lastade in massa saker, bla min mat i vagnen och vi knöt fast den bakom bilen och for. Jag funderade länge på vart vi skulle åka, det gungade lite och jag var lite fundersam. Men plötsligt stannade bilen och jag fick hoppa ut, ja efter en evighet för resten, för husse skulle veva och rycka och knycka lite först. Det är säkert nått som hör till. :D Jag tänkte att det kan väl vara roligt att prova på att gosa på ett annat ställe än hemma utanför köksfönstret. Vi gick in i vagnen och matte kokade kaffe, jag kollade sängen som matte hade fixat! När jag bökade runt där i godan ro hörde jag en bil. rusade till det fönstret jag antog att jag såg bäst ifrån, och vem kom inte där om inte LEA!!! Min kompis! Jag ropade, Leeeeaaa här är jag, viftade på svansen men hon varken hörde eller såg. Hon kom med en vagn i släp hon med. Så "GÄSP" oj man blir trött av att bo i lådor. Jo vi myste där tillsammans med Lea´s tvåbeningar och busade hela kvällen! När vi gick in och la oss för kvällen blåste det sa matte, hela vagnen gungade, fast jag undrar om det var blåsten, jag satt och höll koll så ingen skulle komma in, och vips så sov jag. Det var så varmt och skönt mellan matte och husse i sängen, vi sov hela natten fram till 5, då måsta matte upp och kissa, men jag stannade kvar i sängen jag. mmmmm va skönt. I dag har jag och min kompis Lea tagit med oss våra tvåbeningar på två härliga och roliga promenader. lägger ut lite bilder så ni får se. Och så har jag sett att matte hade lovat att ni skulle få se en bild på Lea, så jag fixar det jag efter som hon verkar glömma allt ;)

När jag kom hem tjatade killarna på mej och ville att jag skulle berätta om natten, men jag sa Tsss det är en hemlis!! Nu ska jag fortsätta vila, eftersom jag misstänker att jag är dräktig så är det skönt med lite vila. Kanske därför husse och matte tog mej med ensam i lådan!

Picture
Lea i full kareta!!
Picture
Picture
Här är min kompis Lea, hon är en kinapuff säger matte. Hon är lite mindre än mej men lika busig. Hon fick valpar för ett tag sedan, men dom är sålda nu. Vi har roligt vi två, våra tvåbeningar påstår att vi är tokiga, för vi liksom "rissar" på varandra. Vet inte om det är så tokigt jag, vi har ju kul! Jag undrar om hon åkte i badet när hon kom hem, hörde att hennes matte sa nått om det. Än så länge har jag klarat mej, men man kan aldrig lita på min matte :D

Picture

En liten bild från "lådan" Mysigt, fast den är gammal!

Kram från Cockerpoohunden Elza

Nessie o Falkor
1/30/2011 02:52:03 am

Hej Elza!
Vad roligt och mysigt ni verkade ha i husvagnen :-)
Min matte har oxå precis köpt en husvagn, där brukar vi sitta och fika och ha jättemysigt med. Hon har inte kört den själv någon gång ännu, hon måste nog gå en kurs eller nåt först :D
Vi tar med den till sommarträffen sedan.
Voff från Nessie o Falkor

Reply
Elza!
1/30/2011 03:33:27 am

Vi ska tydligen ta med vår vi med på träffen, om inte matte tycker att den är för gammal! Men huvudsaken är ju att den funkar! Jag sover som en stock i den!

Voff voff

Reply
1/30/2011 05:30:54 am

Haha har ni också köpt husvagn ;-)
Verkar vara på modet just nu, men då har ni någonstans o bo på cockerpooträffen :-)
Spännande med smått, det kommer gå kanonbra tror jag, det är otrolig efterfrågan på valpar till vår o sommaren så det blir nog slagsmål om dom små...
Kul att ni gillar Bravo! Det har vi ätit flera år, bara när nån av oss är i slutet på dräktigheten eller diar dom små som vi även tvingas äta valpfoder (torrfoder) för matte säger att det är för lite kalk i Bravot.
Sköt om magen o ha det gott
Tassar från gammelmormor Wilma.

Reply
1/30/2011 07:43:28 am

Men vad underbart att läsa man blir glad och Nisse hälsar.

ReplyLeave a Reply.