Blackflash Cockerpoo
 
I natt har busarna sovit, TROR jag iaf, för jag har inte hört dom. Det var visserligen en hel del bajs på golvet, men det hade dom nog fixat till på morgonkvisten. Vi klev upp vid sju, och då städade jag undan och gav de små liven mat. Sedan somnade vi om!

Vi har varit ute på lotten på em och de små har både busat och upptäckt en massa nya saker. Klättrar och far fram där dom inte behöver vara. Dexter följer gärna efter pappa Ozzy, kanske det är så att hanar följs åt, för Eddie gjorde lika dant.

I morse lärde jag Zelda sitt, ja hon var så duktig så det lär inte dröja innan hon fixar det galant. Jag frestade med smörgåsrån, lätt tuggat och tydligen gott. Så hon stod på baktassarna mot soffan, och när hon tröttnade och satte sej fick hon en liten bit. Tillslut fattade hon fortare och fortare. Så det går fort att lära en valp om man vill.

Måste säga att det är roligt att läsa era inlägg, för det gör de roligare att gå in och skriva. Hoppas att NI mina valpköpare fixar egna hemsidor, där jag kan följa er!

Nu ska jag kolla på tv och mysa med min och era småttingar.

Och till er övriga säger jag mys med de hundar ni har, har ni ingen! Skaffa en Cockerpoo :D 
Picture
Här sitter Lotta med Hunney och Moa med Zelda.
Hunney såg till att Lotta fick bajs på sin tröja heheLeave a Reply.