Blackflash Cockerpoo
 
Att vi inte får magfel av alla skrattsalvor som dessa valpar ger oss, ja det är ett under. Jag skulle kunna säga att vi har nog prickat in valpköpare väldigt bra med. Hunney hon är sin blivande matte´s kopia. Det lilla jag har lärt känna dej Victoria så har du en go humor och Hunney bjuder på massor av humor, hahaa, som i går!
Picture
Varför gå över ån efter vatten? Hahaa, man tar ju den närmaste vägen. Kommer man från rummet, så är det ju lättast att bara kliva i liksom. Dexter gjorde som sin far (tyvärr hann jag inte med att ta någon bild) Men Ozzy kliver i vattnet ute på lotten för att dricka, då behöver man ju inte sträcka på sej. Dexter kom i går och var blöt precis som sin far, alla fyra tassarna och ansiktet, :D ja tydligen hade han badat lite. Kan säga att dessa valpar är inte rädd för något, utom när mamma och pappa skäller, men det är ju naturligt. Varningssignalen ljudet, så då måste man gömma sej!

Picture
Vi skulle testa och sätta upp vårt förtält, vilka hade roligt då? Joo tre små grisar, nej jag menade tre små valpar. Dom klättrade runt på duken och krafsade både här och där. Dexter åkte kana ner från duken när jag lyfte, han vägrade att gå där i från. JA det gick bra de med. Så vist vi har hjälp med det mesta. Grannen på lotten kom ut i går kväll, han skulle rensa lite ogräs, vilka var där för att kolla om han gjorde rätt? jo fem små hundar. när han kastade iväg nått så måsta dom genast kolla vad det var, så himla nyfikna. Kan lova att ni som nu snart kommer att bli lyckliga ägare av dessa valpar kommer att få många härliga skratt!

Nu ska vi packa in hela vår cirkus och åka ut på lotten i gen, solen skiner och man måste få i sej piggelin vitaminer. Ska försöka få lite nya bilder på truppen, men dom är sällan stilla så länge så man hinner, ja när dom sover då, det gör dom fortfarande väldigt skönt i husvagnen. Fast även då händer det att man får skratta. Zelda sov med tungan utanför munnen. det såg för hejigt ut. Som sagt lotten väntar, och en ny dag full av upptåg!

Jo maken låter hälsa att ni kommer att få elitlydiga hundar, och dom kan allt inom det mesta!

Tjing på er alla Black Flash Diggare!!  

Karin
5/11/2011 01:14:46 am

Tänk vad tomt det kommer att bli för er snart! Tur att Zelda blir kvar så ni får fortsätta skratta! Jag längtar så efter att se alla tokigheter som dom hittar på. Det är så kul att läsa om! Du kommer att få täta rapporter om de fortsatta äventyren om du vill! Tänk att Dexter är lik sin pappa även i vattnet! Hoppas han gillar att bli blöt, vår stuga ligger nära vatten så han kommer att både bada och åka båt, om han vill!:)Vilken lycka för oss att de små liven får vara med om så mycket redan nu!! Stort tack för det!

Reply
Victoria
5/11/2011 05:08:52 pm

Elitlydiga hundar...?
Kanske du borde ta ett snack med din make? Elitlydiga hundar kliver inte i mat och vattenskålar - och gör glatt som de blir tillsagda med eller utan godis...
Det låter som om jag kommer att få ännu en vattenälskande, ogrässpridande, vilt suggande liten skomördare.
Underbart ;-)

Reply
Victoria
5/11/2011 05:09:51 pm

Hahahahaha! Jag har så feta fingrar!
Jag menar givetvis vilt TUGGANDE!

Reply
Carola Nyström
5/11/2011 06:47:11 pm

Hahaaa.. Ja ni brudar! Det ska bli så spännande att följa era bravader fram över! Tokigheter kommer det att bli, det kan jag nästan lova!

Nu är det bara några dagar kvar till ni får tillökning, och vi får lite vila :D Vi ses snart!

Kramar
Carola

ReplyLeave a Reply.