Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Ja ha så där ja, då var det dags igen. Jag har varit ut på en resa, lika som förra gången fick killarna stanna hemma hihi, dom stod i köket och kollade lite surt på mej när jag hoppade glatt ut genom dörren. Matte var just på våg att släppa in mej där bak i bilen dr vi brukar sitta när vi far, men så sa husse att jag kunde väl sitta med dom, ja i baksätet, husse är lite rädd om mej nu när jag ska få valpar. Men matte undrade om det ändå inte hade varit bättre att sitta där bak. Men jag fixade det galant! Jag låg på ett täcke och hade det sååå skönt hela resan. Matte sa nått om träffa andra hundar, men det vet man ju hur det är med sånt som matte babblar om, hon kan mena träffa genom att stå i bilen och kolla på varandra. Allt var inpackat och klart när jag till min förvåning ser att lådan som matte envisas kalla för husvagn står framför bilen den här gången, jaja det är väl så det ska vara den här gången då tänkte jag och la mej igen. MEN när vi kommit ut på vägen upptäckte jag ju att lådan inte var med, försökte göra husse uppmärksam på att lådan inte kom med, att han förmodligen inte hade knutit fast den ordentligt, men han bara körde vidare han. På ett ställe stannade matte och husse, och gick in i en dörr och kom ut igen, då ni fick jag smaka korv (nickar) jojo, det var inte dumt de, detta skulle pojkarna sett, dom hade slukat både mej och matte om dom inte hade fått, men där låg jag på mitt täcke och smaskade i mej korv.. pilutta dom. Sa lite samtidigt som jag tuggade att vi hade tappat lådan, men dom märkte inget. Vi för vidare och jag glömde snart bort allt vad lådor heter, jag somnade och vaknade av att jag hörde att matte pratade om en hund, åå hon pratar om mej :D eller, nää det var en annan hund hon hade sett, jag kollade ut och såg ett litet svart yrväder som hoppade och såg precis så där glad ut som alla Cockerpooer ska göra. Hon Hette Lava och bodde med sin matte i ett litet gulligt hus, Lava och jag tjenixade på varandra och började genast busa. Ja vi morrade lite på varandra, men det är ju bara som det ska. Lavas matte hette Dagmar och hon lät oss komma in. Oj vad mycket jag hade att kolla upp där inne, trappan skulle ju säkras, så inga inkräktare var där. vattenskålen var bra, den testade jag några ggr.Picture
Det här är Dagmar, Karin och lilla Nessie. Efter ett tag kom fler hundar, det var ju som matte hade sagt. Plötsligt kom Wilma, Nessie, Falkor, Elton, Ester och så var det ju jag och Lava, vi räknade in och hälsade både tvåbeningar och fyrbeningar välkommen, jag förstod att det måsta göras ordentligt, efter konstens alla regler. Är det något jag kan så är det att hälsa :D Matte bråkade på som vanligt och tyckte att jag skulle lugna ner mej, men så förstår hon inte heller hur viktigt detta är.
Dom här människorna satte sej vid ett bord och började babbla på om en massa trams, själv undrade jag när vi skulle få mat. Nessie som hade hittat ett knä, låg och kollade på bordet såg jag, men hon kunde inte avrapportera några händelser som var värda att lägga krut på. Jo, vist det kom fram sockerkaka och kaffe, men det var jag inte sugen på, undrade om det inte fanns korv, men ingen hörde. Wilma tog en lov in i skafferiet, men tydligen fanns inget där heller för hon kom ut med tom mun. Jo Elton gjorde något som han fick sota dyrt för, Klantigt sa jag åt honom! (han kissade på en stol) Då kollade han surt på mej och svansade vidare. Ja men vänta du tänkte jag, jag vet precis hur detta kommer att sluta. Jo mycket riktigt, där kommer Eltons matte arg som ett bi och grabbar tag i Elton, jag kunde inte låta bli att fnissa lite åt honom, utan att han såg. Så hans frigång blev kort, han fick sitta i kopplet hela tiden vi var där.

Matte hade med en sele till Falkor men jäsiken vad snygg han blev! såg att matte försökte ta ett kort på honom men hur lätt var det? Inte ett dugg, kolla själv!! Ja det är Falkor, ser ni selen, det gör inte jag!


Picture
Picture
Som sagt selen var blå! :D

Nu är vi hemma igen, på gården utanför vårt hus står lådan kvar, pojkarna kom ut och mötte mej, och tjatade som vanligt på att jag skulle berätta vart jag hade varit men nää, min mun är förseglad. Skulle väl bara fattas att jag skulle berätta, då är det ju kört. Fattar väl vilken dum renrasig som helst att dom skulle tjata med sej nästa gång. Nää dom här resorna vill jag göra själv med matte och husse! Matte hälsar att Dagmars soppa var supergod!

Tack för en trevlig dag, Voff från Elza!

Ps, jag hörde ryktas om att det är en sommarträff på G!! Missa inte det!!!

2/27/2011 08:02:01 am

Så du såg att jag tog en vända in i skafferiet? Jag som trodde att ingen såg ;-)
Ingen korv låg på dom nedersta hyllorna jag lovar.....
Jag fick också åka ensam med matte, himla skönt att få egentid med henne ibland o lämna barn o barnbarn hemma faktiskt. Sockerkakan smakade jag den var god, o min matte sa som din att laxsoppan var smarrig.
Hörs på cockerpooträffen
Tassar från Wilma

ReplyLeave a Reply.