Blackflash Cockerpoo
 
Lilla go Elza börjar bli rundare om magen, rediga mjölkfickor har det bildas med. Så blir det inte smått blir jag tokig. Hon är lugnare och inte lika mattig denna gång, sist hon fick valpar var hon tokig. Hon skulle vara med mej hela tiden, jag fick inte ens sitta i fred på toa, utan hon hoppade upp i knät. Nu kan hon iaf nöja sej med att sitt utanför dörren och vänta. Ibland kommer hon och sätter sej bredvid en och bara stirrar, då önskar man att dom kunde prata. Även om hon är duktig på att "berätta" vad hon vill, men detta är svårt att tyda. Jag tror ju att hon säger, - Jag känner att det händer nått med min kropp, är det oki om jag lägger mej här med dej och vilar för jag böjar bli trött! Ja hon är mysig min underbara hund.

Pojkarna är styrigare än styrigast. Husse pratar om att sälja dom, men huga jag kan inte förlika mej med tanken. Det är ju mina killar, det blir säkert bättre när det blir sommar och man vill vara ute mer, det är ju så kallt hela tiden så varken jag eller hundarna vill gå ut. Eddie är väl i sin värsta ålder, han blir ju 1 den 14 mars. Ska försöka börja om med lydnaden på honom. Allt falerade när jag blev sjuk.

Ozzy är rätt lugn förutom när han åker bil, eller när någon knackar på vår dörr. Han blir som tokig, vi har försökt på alla tänkbara sätt att få honom att sluta, men han ÄLSKAR verkligen sitt skall, nu håller jag på att lära honom skälla på kommando för att i nästa skede lära honom att sluta på kommando. Jag återkommer med hur det går.

I dag är det alla hjärtans dag. Hoppas att ni får en fin dag!


Picture
linnea :)
2/13/2011 11:38:42 pm

11 månader är dom idag då,
och lillsessan fyller ju 8 på onsdag :)

Reply
2/14/2011 12:24:50 am

Ja dom är ju det! Oj så gammal hon börjar bli å. Cissa blir 9 hon å.

ReplyLeave a Reply.