Blackflash Cockerpoo
 
Valparna är redan 5 veckor och tiden liksom bara rusar iväg, tre veckor kvar till dom ska flytta :O Har bokat in valpbesiktnig den 13 maj. Hunney flyttar på måndag den 16 maj. Så vi får väl se när Dexter ska flytta. Jag har beställt halsband och koppel till dom. Det är så behändigt med Fodebilen, där har det mesta! Jag kunde ju naturligtvis sy själv som jag brukar, men jag orkar inte. Det har varit så mycket nu så orken tryter. Har köpt mej en bok med massor av mönster till mjukdjur, kanske andan faller på så syr jag nått sådant i stället!

I skrivandets stund rusar Zelda runt som ett yrväder, detta skrämmer mej lite, ska jag få en vilde till?? Dom andra två ligger och sover så skönt i valplådan, fast dom kan dom med, det kan jag lova. Bajs och kiss kommer det i mängder nu, tycker att dom är lite fåniga med maten, men dom får i sej det dom ska ha förmodligen. Elza är lite mer än trött på dom ibland, men det är ju naturligt. Jag köpte ett påskägg idag som jag fick för mej att alla tre valparna kunde sitta i, hahaha, knappt att Zelda fick plats, så vad jag hade för ögonmått undrar jag. Jag ska ta och fota dom lite i kväll, om jag får lite hjälp! Oj vad sur lilla Zelda blev nu, för hussa stängde in henne i valphagen, piper som en galning. Men hon lägger sej snart, skriker så hon väckte Dexter!
Picture
Det är mysigt att ligga ute och äta, frisk kollonott luft är super bra! Elza är nyklippt, hon var så himla tovig efter att ha legat med valparna så det blev en helrakning, men som tur är växer det ut fort! Man märker att hon tycker att det är skönt. Ozzy är klippt han med, han blev som vanligt en snygg kille!
Picture
Vi har redan tillbringat en massa tid ute på lotten, det är ju så himla skönt både för oss och hundarna. Vi har ju fixat dit vår husvagn nu, så det är så skönt att sitta där, eller lägga sej och vila en stund. Det gillar hundarna med!
Picture
Äntligen är vi på väg med stormsteg mot en ny sommar på lotten! Mitt älskade LILLEHEM!!


SAKNAR DEJ MASSOR MIN LILLE KOJK!

Picture
Karin, Dexters (blivande) matte
4/21/2011 02:33:14 am

Åh, vad roligt att följa valparna och deras mamma och pappa! Det känns som om jag lär känna dem lite mer varje gång jag läser nåt nytt!:)

ReplyLeave a Reply.