Blackflash Cockerpoo
 
Kan det bli bättre när man är en liten valp än att ligga i husvagnen under bordet och sova, eller med nytt gräs kittlande under tassarna. I helgen har våra telingar busat runt på lotten, både sovit och ätit ute. Vi övernattade en natt i husvagnen och det gick jättebra, dom sov lika bra som hemma. Betyder att dom vaknade så där vid 4 och busade runt lite, men visar man inte att man är vaken, lägger dom sej rätt snart och sover vidare.

Nu börjar dom även att säga till lite när dom vill gå ut och kissa, dom är så duktiga. Bajsar och kissar ute, som om dom inte gjort annat, matte klev ju i en stor ruka idag :D Tur att husse kunde skura rent mattes sko. Ozzy och Elza trivs ute på lotten, dom vill inte åka hem. Elza nästan vägrade att gå ur husvagnen, sedan ville hon inte hoppa in i bilen. Men jag kan verkligen förstå dom. Det är ju så underbart att vara där ute. Ozzy har badat flera ggr i dag, iaf upp till magen. Han var livrädd för vatten i fjol, ville inte gå i för allt i världen, men nu går han i på egenhand. Stolle!! Nu sover dom gott, Dexter ligger på bröstet på husse och sover. Zelda har blivit jätteduktig att komma när man ropar, hon vet vad hon heter. Ja det gör Dexter och Hunney med, men eftersom dom ska flytta vill vi inte prägla dom för mycket på oss, men dom kommer när man ropar dom med. Jag skulle ju kunna bjuda på lite bilder, men jag har nog kameran kvar på lotten, ska tömma den sedan så kommer det bilder.

Hoppas att alla har haft en skön helg, nu myser vi vidare i morgon.

Mitt växthus!!

Jag har jobbat i mitt växthus idag, satt plant och fröer, nu håller vi bara tummarna för att det inte blir för kallt. Skönt att få ut all plant från fönstren, det är svårt att städa när allt står överallt, samtidigt som lamporna till växterna tänds tidigt på morgonen, nu slipper vi det :D
Karin Dexters (blivande) matte
4/24/2011 11:54:51 pm

Åh vad härligt att valparna får åka bil och äta och sova på olika platser! Så mycket det underlättar för oss valpköpare. Skönt för alla hundar att få leva lantliv emellanåt, med bad och riktigt uteliv. Vi har varit i vår stuga idag och fixat lite, snart är det dags för första övernattningen! Jag har redan planerat för en Dexterbädd där.Nu längtar vi till onsdag, när vi ses!
Karin & Ola

Reply
Carola Nyström
4/25/2011 04:22:22 am

Ja dessa valpar får vara med på lite av varje, vi är ju själv en väldigt flexibel familj. Vi ser fram emot ert besök, ska bli spännande att se hur ni faller för gossen, han blir bara sötare för varje dag! :D

Ses!

Carola

ReplyLeave a Reply.