Blackflash Cockerpoo
 
Ja valparna har nu hunnit bli 7 veckor och är i full färd med att packa väskorna. Även om man med sorg känner att dom ska lämna vår flock, så känns det skönt, för det är inte så roligt att bli väckt på nätterna av en kör av uttråkade små valpar, eller torka bajs och kiss när man är så trött så ögonen går i kors. MEN man älskar de små liven så gränslöst mycket så det är glömt snart.

Zelda har lärt sej att sitta på "kommando" även vinka. Jag använder lite godbitar och visar henne, och ja hon sätter sej, snabbare för varje dag. Men jag har inte lagt något kommando på det än, ska smyga in det när vi blir ensam och kan träna ifred. Ja Dexter kan han med, han sitter så fin och väntar på godis. men jag vill inte göra så mycket med honom, ifall hans ägare tränar på nått annat sätt än jag gör, det blir bara förvirring för hunden då. Huliganen Hunney kan hon med, men hon föredrar att bita sina syskon medan dom jobbar hårt för att få godis. Så där har du att göra Victoria ;)

Apropå Victoria, hon efterlyste ju bild på den "fula" hunden med underbett! Jag la ut några i albumet i går, kanske du missade dom :D Men här kommer en, håll i dej för hon ser hel skumm ut ;)

 
Picture
Men det ser väl alla att hon är hur söt som det bara går att vara!! Så du Victoria du behöver inte vara orolig ;) du kan gå ut med henne Hihi. (för er som undrar så skojar Victoria och jag med varandra, så ingen tar illa upp här nu) Fler bilder ligger i
valp albumet
Picture
Den här killen kommer få ett litet underbett han med, men håll med om att han är otroligt vacker!! Han blir mer och mer likt sin bror Eddie. Lite jobbigt att se, då jag fortfarande saknar honom enormt! Denna grabb blir en stor och stadig kille! Tror att han får ärva Kojk uttrycket lite så där i bland när man måste tvångs pussa på honom lite :D Idag hittade jag ett litet sår på hans rygg, förmodligen har lekarna varit vilda. Dom har ju väldigt vassa tänder, så en rispa blir så lätt, men jag håller koll. När jag klippte honom där vid såret och tvättade var han så duktig, eller Duckig om man så vill :D Matte det är ingen fara med honom, såret är en mm långt och syns knappt. Men jag har både hök ögon och hök fingrar.

Men just de ja, nått att skratta åt måste vi ju bjuda på! Och i detta fall är det lilla huliganen Hunney, helt o tippat ;) Men vad gör man inte när maten ligger där man inte når den!

Picture
Jo men det fungerade ju, hon fick ju i sej maten iaf  GO höna!

Nu ska jag väcka maken, (som sover middag) jag vill ut på lotten!!!!!!!

Linnea
5/5/2011 12:47:30 am

Hunney ser ju helt ut som en kopia av Alice! Med det lilla vita på hakan, hihi

Reply
5/5/2011 01:20:03 am

Jag kan ta alla tre fulingarna ;-) om inte dom nya mattarna o hussarna vill ha dom....*garv*
Men ett underbett kan rätta till sig, jag har haft små underbettare som fått korrekta bett vid 1-års åldern.....
Dom ligger i lä mot Engelska bulldoggen DÄR kan vi snacka om underbett....hehe.
Pussa på busarna
Kramis

Reply
Karin
5/5/2011 02:31:19 am

Oj såna fina bilder! Lille tuffe Dexter tål nog ett litet sår, han blir nog lika manlig som sin snygga pappa!
Nu längtar jag efter att få torka bajs!!! (eller kanske inte just det...)Hihihi

Reply
Carola Nyström
5/5/2011 03:25:29 am

Ja Linnea, hon är jätte likt Alice, vi kallar henne av misstag för Alice ibland :D Du måste komma och hälsa på ni innan dom flyttar!!

Wilma, du får säker låna dom, fast bara på hundöarna ;)

Karin, ja det lär nog bli fler skavanker!

Tjihi!!

Reply
Victoria
5/5/2011 03:53:05 am

Jag skrattar så att jag gråtar floder!
Är det verkligen meningen att jag ska få ännu en nötig hund?! Hon ser ut som en kringla runt den där matskålen!

Nuvarande knashunden har fortfarande inte fattat det där med godis. Hon är inte ett dugg intresserad av att göra några som helst konster för att få sin godis. Hon vet ju att när matte vänder ryggen till så ger husse kubanen allt och lite till. Sen gömmer hon det hon får under hallonplantorna.

JAG KOMMER ALDRIG ATT FÅ NÅGA HALLON!

Jag kommer alltså ha en hund som tittar på mig som vore jag från yttre rymden när jag ber henne göra nåt - medan den andra tuggar på ett av hennes öron eller nåt annat kreativt.

Jag får gå på långt avstånd när vi går ut och går, det har jag förstått!

LÄNGTAR SÅ ATT JAG HÅLLER PÅ ATT DÖÖÖÖÖÖ

Reply
Linnea
5/5/2011 04:41:36 am

fredag eftermiddag passar nog mig bäst, tar gärna promenad ut på lotten om ni är där, fast innan 5 för då ska jag åka och rida :)

Reply
5/12/2011 09:56:43 pm

Carris jag vill ha bilden på BT valpen här ovan till tidningen.... skickar du den :-)
Skicka högupplöst bild tack.
Kramis

Reply
9/24/2012 03:55:46 am

good post

Reply
9/24/2012 08:16:25 pm

Appreciate your info

ReplyLeave a Reply.