Blackflash Cockerpoo
 
Men hå och hej vad tiden går, nu är valparna redan två veckor och det blir mer och mer fart på dom för varje dag som går. Dom har öppnat sina ögon för att kolla runt lite på omvärlden, men att fånga dessa på bild är inte det lättaste. Dom ligger väldigt sällan stilla så pass länge så att man hinner med att få bra bilder på dom heller. Många ringer och frågar på valparna, men tyvärr räcker dom ju inte till för alla! Efter som vi bestämt att Eddie ska bo kvar hos oss är det ju bara en kvar som behöver att kärleksfulle hem. Vi hade några som var hit och tittade i helgen, men inget 100% klart ännu.

Ozzy fick hälsa lite på Eddie i dag, jag la honom på magen på Ozzy, huga så äkligt det var tyckte Ossy *S* Hur kunde jag göra en så vidrig sak. Men eftersom Ozzy är så snäll så gjorde han inget. Just nu håller dom på att äta för fullt, det smaskar och låter så gott här. :D Helt otroligt att dom är så framåt, fast dom knappt har öppnat sina ögon börjar dom på att ta sina första stapplande steg, det ser så hejigt ut när dom vinglar runt och jagar mamma. :D ♥♥ dom är såå underbara.
Nessie
3/30/2010 07:49:56 pm

Åååhh det låter så mysigt med valpar, vi längtar jättemycket här, ca 2 veckor kvar för Nessie :-))

Reply
Carola
3/31/2010 11:55:12 pm

Vad mysigt det ska bli för er! ♥ Elza hälsar att det är härligt att bli mamma, fast skönt när dom klarar av att vara ensam en stund, för då kan man ligga och mysa med husse och matte som före valptiden!

ReplyLeave a Reply.