Blackflash Cockerpoo
 
I går firade vi 3 veckor här hemma. Valparna växer och blir sötare och sötare för varje dag, om det nu går! :D Dom har börjat att gå om kring i valphagen och upptäcker världen lite. Elza får små nyp i öronen och man ser hur dom ibland verkligen kommer igång att busa. Svansen går och man hör lite morr! Hihi.. kan tro att dom är söta! Ojoj, det är så himla mysigt att följa dom, när man ser hur dom sakta sätter sej upp och kollar runt lite! Ozzy är fortfarande väldigt rädd fr sina barn *S* Han ryggar tillbaka om man sätter fram en valp mot honom, och det är ju bra med, så inte han går in i valphagen, för det gillar nog inte Elza nått vidare.

Snart är det dags att börja smaka lite mat, det går så fort. Jag brukar ta med dom ut utanför dörren en stund och så står vi där och kollar på stora världen :D Berättar om hur stort det är där, och att vi snart ska gå ut lite mer, bara det blir varmare. Dom är så kloka så det förstår dom :P hihi..

Bilder finns att kola p
Nessie
4/6/2010 04:58:01 am

Oj vad ni växer fort! Och sötare blir ni för varje dag, om det är möjligt :-) det blir nog kul för er att prova riktig mat snart.

Reply
Carola
4/6/2010 05:15:01 am

Vist kan man undra om det går att bli sötare :D Snart kommer dina valpar med! Ska Bli så roligt! Vi hälsar alla en klapp på magen! ♥

ReplyLeave a Reply.