Blackflash Cockerpoo
 
När man är en liten liten valp kan en resa från valplåda ner till vardagsrummet vara en tripp som man sent glömmer. :D

I går tog jag ner valparna en stund och testade om dom skulle trivas *S* (klart att dom gör) Elza vill ju gärna vara där husse och matte är, så nu har vi gjort i ordning en valphage i V,rummet. Oj så bra det blev. Där låg Elza och valparna nästan hela kvällen, i mellanåt fick dom gosa med matte, dom är ju så otroligt söta. Kan inte fatta att allt är så helt och riktigt, till och med kli reflexen sätter in. Hahaaa.. När jag kliade Eddy på magen, krafsade han med baktassen, är man nå gullig då eller!? Nää inte det minsta :D Hera hon är så rund och go, så man vill nästan ta en bit av henne. Hon är så näpen i ansiktet på nått vis. Tycker inte att hon är en pudel, men heller inte helt amris utseende på henne heller. Så hon blir nog en fin Cockerpoo, trotts att hon är en 75/25 blandning.

Vet inte om jag redan nu ska berätta vad som är bestämt, kanske någon redan anat det! Någon vet redan :P Zeus den lille busen har stulit hela mitt hjärta, jag kan bara inte sälja honom. Så efter många stunder ensam vid valplådan, och prat med goda vänner, blev det bestämt. Han blir kvar! Så nu för tiden heter han Eddy, en blandning av mamma och pappas namn. Men vi uttalar det Eddie, typ, ja det visar sej. Så han får väl gå i vårt avelsstall, hahaaa. Så om ett och ett halvt år, får vi se om han klarar hälsotesterna för att stå till förfogande att para någon söt liten tik som vill ha hans gener!

Lite bilder kanske :D 
3/27/2010 08:33:40 am

Haha förstod att du skulle behålla
en ;-)
Vet hur svårt det är att INTE göra det.

Tassar från oss

Reply
Carola
3/27/2010 10:49:23 pm

Haha.. jo det är ju så, och han är ju såå fin. Hera är jättefin hon med, men hon är förmodligen också såld.

Tjing :D

Reply
3/29/2010 09:49:58 pm

Åh grattis till beslutet! Förstår att ni vill behålla honom. Han är så fin.

Lycka till!

Reply
Nessie
3/30/2010 07:47:45 pm

Han är ju helt oemotståndlig så jag förstår dig helt :-)
Nessie ställer sig i kö för parning, hon har alltid velat ha prickiga valpar :-D

Reply
Carola
3/30/2010 10:34:30 pm

Hihiii.. ja det var ett beslut som känns helt rätt!

Nessie du får vänta lite till han blir större. så vist ska vi lösa parningen, det kan ju bli prickiga valpar! Hihi... Spännande att få se dina bebisar snart!

ReplyLeave a Reply.