Blackflash Cockerpoo
 
Idag blir valparna 4 dygn, och dom växer som bara den. Man kan nästan sitta där och se hur dom förändras. *S* Elza sköter dom med bravur, helt otroligt att se hur duktiga dom är. Jag läste någonstans att valpar skall  gå upp 30-40% av sin födelsevikt de tre första dygnen, och det har dom gjort, med råge ♥.

Elza visar tydligt hur hon vill ha det, fast i bland kan man missa något. Som i går på fm, hon hade varit ut flera ggr, men var ändå inte nöjd och ville inte ligga hos valparna, bara jagade mej hela tiden. Så jag satte maj med henne och vi pratade lite. Så frågade jag, ska vi ta en promenad, då la Elza huvudet på sned och skuttade ur lådan. Så sagt och gjort, vi tog en lite längre tur, medan husse lyssnade på de små. Och se där. När vi kom hem la hon sej, och vi såg inte till henne på flera timmar. Man får nog hjälpa henne bestämma lite, för går vi ut, utan koppel har hon bråttom hem till valparna. Men när jag tog henne i kopplet och gick då fungerade det bättre. 
Picture
Nessie
3/17/2010 09:35:47 pm

Klart det var skönt för Elza att komma ut på promenad, det minns man ju själv hur man gick ut med barnvagnen och promenerade... :-D

Reply
3/18/2010 06:27:05 am

Skönt att hon fick en promenad. Säkert skönt med en liten paus från de små. De är verkligen supersöta!

Kramis

Reply
Carola
3/18/2010 06:38:31 am

Ja, jag kan inte fatta att dom kan bli såå söta *S* Skönt med promenader igen med Elza.

ReplyLeave a Reply.