Blackflash Cockerpoo
 
Dag: 60 Vikt: 8,4 kg Magmått: 54 cm
Elza vankar på och vi väntar med spänning på att valparna skall anlända. Jag känner mej hur lugn som helst, ska bli väldigt roligt att få uppleva detta på nära håll. Att man kan få chansen att studera Elzas förmåga, lära sej hur hunden använder sina instinkter. Skulle kunna tänka mej att Elza blir en stäng mor *S* Hon är ju en rätt bestämd liten dam. Men hur snäll som helst. Kanske skulle berätta lite om Elzas lynne. Hon är väldigt aktiv, snabb och målinriktad. Man kan uppfatta henne som lite hård, men ändå inte elak. Hon leker bra med de flesta hundar. Hon är lite som en polis, hon håller gärna koll på övriga i flocken. Elza tycker om att leta saker, provar gärna på lite olika aktiviteter och gillar att träna. Hon har gått en kurs i Apell, lydnad är ju alltid bra, även om man inte skall tävla i det. Hon fixade det väldigt bra, allt utom aport och hopp. Hon gillade inte hindret som fans på kursen, men hemma hoppar hon utan problem. Aport valde vi bort eftersom blocken var för stora *S* Hon fick ju knappt in dom i munnen. Vi kan ju testa det vid ett annat tillfälle. Elza klarar av linförighet, frittfölj, stanna, platsläggning, plattsliggning. Ja det är ju en del saker man går igenom. Inkallningen är under dräktigheten lite si och så, efter som jag tror hon har valpar i öronen. *S* Elza har ALDRIG gjort något ont, man kan göra i princip hur man vill med henne och hon finner sej i det. fast hon är bestämd, stretar emot i vissa lägen, men så kan det ju få vara. när man är snäll i övrigt.  Ozzy han är som en stor nallebjörn. Snäll, go, och bestämd. Ligger han på golvet vid mina fötter, kan jag skjuta honom fram och tillbaka utan att han reser sej, han ligger där och tittar på mej som om han tänkte. "Ja det var så matta ville att vi skulle göra, så oki då" Han är en super mysig kille!  Ja, ska försöka berätta mer om Ozzy senare!

Ses mer i morgon! Om jg hinner :D
3/12/2010 07:09:50 pm

Men va spännande !
Superkul berätta när de kommer :)

Reply
Nessie
3/13/2010 02:19:51 am

Halloj på dig Elza!
Vi förljer din blogg noga nu :-)
Nessie är parad för några veckor sedan, men vi vet ännu inte om det blir något, så det är så spännande att följa hur det går för dig Elza, midjemått och vikt ökar ju inte så mycket i början, och du har ju inte gått upp mer än ett kilo drygt. Jag väger 4,7 bara och mitt midjemått är 30, hoppas det ökar snart säger matte och mina små-2-beningar.
Stor hundkram till dig Elza.

Reply
Elza
3/15/2010 03:44:59 am

Lycka till Nessie, vi håller alla tummar att det är små sötingar i din mage. Ur min kom det som du vet tre st, men en orkade inte. Jag är säker på att det visar sej snart på dej med, jag blev så himla gosig när valparna var på gång. Voff på dej hundvännen min!

Reply
12/5/2010 11:38:49 am

wo xi huan jordan shoes, it can help me jump high...

ReplyLeave a Reply.