Blackflash Cockerpoo
 
Picture
Att två valpar kan vara så himla olika är ju rätt festligt. Alice är som ett vilddjur, skuttar, skäller, gnäller och biter. Hon är som ett litet monster, men förvandlas fort till en liten sockerbit i famnen när man håller henne. Hon är sååå himla söt den lilla tösabiten. Det är hon som ser till att det händer nått här *skratt*

Eddie däremot, han vill gärna ligga och sova, gosa och bita lite lagom i foten eller så.

Nätterna har varit stökiga nu ett tag, men matte tog i med hårdhanskarna efter tips från coachen :D. Vi stängde helt sonika in dom i buren som dom ofta sover i på dagarna, och så fick väl vildbasen leva om till hon somnade. Och det gjorde hon. Jag stängde in dom vid 23,00 då sov dom till 2,30. Alice vaknade och gnällde, jag satte in fingrarna i buren och hon lekte lite med dom och somnade om. Dom sov till 5 och då var vi ut en sväng och kissade och bajsade. Dom är så himla duktiga. Efter lite tutt från mamma, la vi oss en stund till och sov till 8. Så det verkar ju ha fungera i natt iaf. Vi fortsätter, jag vet ju att det fungerade jätte bra med Elza, vi körde så med henne när hon var liten.

Just nu ligger dom på en kudde i köket och sover, måste nog ta och slamra lite i köket nu, för dom sover över frukosten, som dom skulle ha haft för en timme sedan, men så länge dom sover är det ju knappast någon fara med dom. Dom äter 3-4 ggr om dagen nu, valpfoder. Där emellan tuttas det lite på mamma när hon tillåter det vill säga :D Dom väger snart 2 kg var :D
Nessie
4/22/2010 07:00:11 am

Gud så gulliga de är :-)
Jasså minsann, det stojas och busas nattetid... då vet jag vad jag har att se fram emot om några veckor :-)) just nu sover Nessies valpar bra på nätterna tillsammans med Nessie.
Tror du att de vaknar för att det är ljust eller för att de är hungriga eller saknar de Elza eller bara för att de vill leka?
Voff voff <3 <3

Reply
Carola
4/22/2010 11:32:54 pm

Tror att dom vaknar för att dom är nödig i försa hand. Sedan retas ju Elza och går utanför buren, då vill dom ju snutta lite. Hon är inte så pigg på att mata dom längre, dom får väl äta lite om jag släpper in henne. Jag tar ut dom så dom får kissa när dom vaknar, jag bär ut dom på gården och då kissar och bajsar dom. Så dom är så duktiga.

Ja du har att se fram emot, men det är såå mysigt!!

ReplyLeave a Reply.